Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι πρεμιέρες θέλουν παραπάνω πάθος!

Οι πρεμιέρες θέλουν παραπάνω πάθος!
Κυριακή, 21 Αυγούστου 2022 - 12:56

Ένα πράγμα το οποίο έχει λείψει από τον Ολυμπιακό, εδώ και αρκετό καιρό, είναι η ικανότητά του να κυριαρχεί απόλυτα, στον αγωνιστικό χώρο. Να μπαίνει στο γήπεδο και με το «καλησπέρα», να δείχνει ποιος είναι ο κυρίαρχος. Και ποιος θα είναι αυτός, ο οποίος θα φύγει από την αναμέτρηση νικητής. Απόψε, απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, αυτό μπορεί και πρέπει να αλλάξει. Ξεκάθαρα. Ο Ολυμπιακός οφείλει να μπει από νωρίς στο ματς με δύναμη. Με πάθος. Και να μην αφήσει περιθώρια αμφισβήτησης.

Οι πρεμιέρες θέλουν πάντοτε παραπάνω πάθος. Θέλουν έξτρα προσπάθεια, θέλουν έξτρα θέληση. Θέλουν έξτρα ώθηση, για την ομάδα. Από τον προπονητή της, από τον κόσμο. Από όλους…

Ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώριο για απώλειες. Απόψε πρέπει να μπει στο γήπεδο και να κάνει τα πράγματα απλά. Να δείξει από την αρχή, μέχρι το τέλος, ότι στο γήπεδο Καραϊσκάκη, κουμάντο κάνει εκείνος. Ας αρχίσει απόψε από αυτό και στο πρώτο εκτός θα προσπαθήσει να κάνει το ίδιο και εκεί. Να κερδίσει ξανά, ματς-ματς, τη χαμένη ταυτότητά του.

Το περσινό ματς με τον Ατρόμητο, η «γκέλα» στην πρεμιέρα, μπορεί και πρέπει να είναι οδηγός για τον Ολυμπιακό. Ξεκάθαρα. Οδηγός προς αποφυγή! Ο Θρύλος πρέπει σήμερα να δείξει ότι η κυριαρχία του, στο γήπεδό του, στο πρωτάθλημα, στη Σούπερ Λιγκ, δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Θα αναλύσουμε παρακάτω το πλάνο με το οποίο ο Κορμπεράν θα επιχειρήσει να το πράξει αυτό.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Αλλαγές με ΠΑΣ, ενόψει Απόλλωνα Λεμεσού

Αλλαγές με ΠΑΣ, ενόψει Απόλλωνα Λεμεσού

Ο Ολυμπιακός επικεντρώνεται στο σημερινό ματς, με τον ΠΑΣ (22:00) έχοντας στο μυαλό του να διατηρηθεί σε τοπ επίπεδο και για την πρόκριση απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού.

Η «σκηνή» είναι δική του

Η «σκηνή» είναι δική του

Ο Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε αναμένεται απόψε (22:00 απέναντι στον ΠΑΣ) να «συστηθεί» για τα καλά στον κόσμο του Ολυμπιακού.