Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα: Αυτό είναι το κανάλι του αγώνα (photo)

Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα: Αυτό είναι το κανάλι του αγώνα (photo)
Κυριακή, 21 Αυγούστου 2022 - 15:08

Δεν είναι εύκολο για όλους να είναι απόψε (22:00) στο γήπεδο με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το κατανοούμε. Κάποιοι δεν μπορούν λόγω δουλειάς. Άλλοι απουσιάζουν εκτός Αθηνών με άδεια και με τις οικογένειές τους. Δεν είναι εύκολο για όλους τους ΓΑΥΡΟΥΣ να είναι απόψε παρόντες, στο σπίτι μας, εκεί όπου θα χτυπάει η καρδιά του Θρύλου.

Ας μη στενοχωριούνται, ωστόσο. Υπάρχει λύση και για εκείνους. Ξεκάθαρα. Για όσους δεν καταφέρουν να δώσουν το παρών στο γήπεδο και να δουν από κοντά την προσπάθεια της ομάδας του Ολυμπιακού, στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ, απέναντι στην ομάδα των Ιωαννίνων, υπάρχει πάντοτε η λύση της τηλεόρασης.

Το συνδρομητικό κανάλι της Cosmote TV και δη το Cosmote Sport 1HD είναι η πλατφόρμα στην οποία οι οπαδοί του Θρύλου που δεν θα είναι απόψε στον Ναό, μπορούν να δουν το ματς. Είπαμε, προτεραιότητα είναι απόψε να είμαστε στο Καραϊσκάκη. Για όποιον δεν μπορεί, εκεί το βλέπει.

Διαβάστε επίσης

Με το gavros.gr στις επάλξεις για το 48ο!

Με το gavros.gr στις επάλξεις για το 48ο!

Επανερχόμαστε στο γήπεδο Καραϊσκάκη και σας φέρνουμε ζωντανά την περιγραφή του Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και όλο το ρεπορτάζ, από την πρεμιέρα του Θρύλου στο πρωτάθλημα!

Η «σκηνή» είναι δική του

Η «σκηνή» είναι δική του

Ο Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε αναμένεται απόψε (22:00 απέναντι στον ΠΑΣ) να «συστηθεί» για τα καλά στον κόσμο του Ολυμπιακού.