Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με το gavros.gr στις επάλξεις για το 48ο!

Με το gavros.gr στις επάλξεις για το 48ο!
Κυριακή, 21 Αυγούστου 2022 - 16:25

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη «μάχη» της φετινής Σούπερ Λιγκ και τα καλύτερα είναι μπροστά! Απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, στις 22:00, ο Θρύλος επιστρέφει στο σπίτι του, για πρώτη φορά για αγώνα πρωταθλήματος, με την ομάδα των Ιωαννίνων απέναντι… Και το gavros.gr θα είναι εκεί. Μαζί με τον Ολυμπιακό θα είναι και το αγαπημένο σας ερυθρόλευκο site…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Επανερχόμαστε στο γήπεδο Καραϊσκάκη και σας φέρνουμε ζωντανά την περιγραφή του Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και όλο το ρεπορτάζ, από την πρεμιέρα του Θρύλου στο πρωτάθλημα!

Αυτή η «μάχη» δεν χάνεται… Ο Θρύλος είναι έτοιμος για το πρώτο τρίποντο της σεζόν και το gavros.gr θα είναι εκεί, για να σας ενημερώνει διαρκώς, για όλα συμβαίνουν στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Λίγη ώρα πριν τη σέντρα του μεγάλου ματς, συντονιζόμαστε στο gavros.gr και… όλα είναι ΘΡΥΛΟΣ!

Διαβάστε επίσης

Πάει το δούλεμα σύννεφο στην ΑΕΚ

Πάει το δούλεμα σύννεφο στην ΑΕΚ

Πρώτα τους τα πήρε με τα διαρκείας για τον ενθουσιασμό του νέου γηπέδου και τώρα τους λέει τα δύο πρώτα ματς θα γίνουν στη Ριζούπολη