Ντουντούκα
Τα καλύτερα έρχονται...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Το μεγαλύτερο κέρδος με τον Ντε Λα Φουέντε ήταν…

Το μεγαλύτερο κέρδος με τον Ντε Λα Φουέντε ήταν…
Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 - 12:36

Το ντεμπούτο του Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε, στην αναμέτρηση της Κύπρου, με τον Απόλλωνα Λεμεσού ήταν μικρό χρονικά, για να μπορέσει να δώσει ένα πρώτο δείγμα της αξίας του ποδοσφαιριστή και του τι μπορεί εκείνος να κάνει μέσα στο γήπεδο. Το βράδυ της Κυριακής, απέναντι στον ΠΑΣ, ο Ντε Λα Φουέντε έπαιξε πολύ παραπάνω, φορώντας τη φανέλα του Θρύλου. Και έδωσε ένα πιο σαφές, πρώτο δείγμα της παρουσίας του, στο γήπεδο. Ο Αμερικανός έπαιξε για περίπου μία ώρα. Αυτά ξεχώρισαν στο παιχνίδι του:

1) Ταχύς. Και δείχνει ότι έχει ακόμη να βελτιωθεί, φτάνοντας σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο φυσικής κατάστασης, άρα και ταχύτητας.

2) Ψύχραιμος. Δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να διαβάσει το παιχνίδι της ομάδας του και να γίνει κομμάτι αυτού. Έπαιζε πολύ και με τον Βαλμπουενά και με τον Κούτρη και προσπαθούσε να δημιουργήσει και να εκτελέσει.

3) Είναι ένας παίκτης δεξιοπόδαρος, ο οποίος δείχνει ότι όταν βρεθεί στο 100%, θα μπορεί να γίνει ένας πρώτης τάξεως διεμβολιστής. Κόντρα στον ΠΑΣ δεν του βγήκαν πολύ αυτά που επιχείρησε, αλλά έδειξε, σε μεγάλο βαθμό, του πως κινείται και τι μπορεί ο Ολυμπιακός να πάρει από εκείνον.

4) Πιστός στο πλάνο. Ο Ντε Λα Φουέντε μάρκαρε πολύ. Πίεζε, δεν περιορίστηκε να παίζει μόνο με την μπάλα στα πόδια. Αλλά έπαιζε και πολύ χωρίς αυτή. Σε άμυνα και επίθεση.

5) Δεν παρασύρθηκε. Δεν… έτρεξε να κάνει περίτεχνα, περιττά πράγματα, παρά ελάχιστα. Λογικό είναι να δοκιμάσει και τις δυνάμεις του, αλλά δεν το έκανε υπέρμετρα, προκαλώντας πρόβλημα στην ομάδα. Ήταν μετρημένος. ΑΥΤΟ ήταν και το μεγαλύτερο κέρδος του Ολυμπιακού, με τον Ντε Λα Φουέντε. Το ότι έδειξε παίκτης ομάδας!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Χρήστος Θέος: Πανταχού παρών

Χρήστος Θέος: Πανταχού παρών

Το περιστατικό με τον Παντελάκη έφερε ξανά στο προσκήνιο τη σημαντική παρουσία του Δρ. Χρήστου Θέου, στον Ολυμπιακό.