Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ρεζίλι των… σκυλιών! Η ΕΠΟ έβαλε σκύλο στο υπόδειγμα για τα δελτία των ποδοσφαιριστών! (photos)

Ρεζίλι των… σκυλιών! Η ΕΠΟ έβαλε σκύλο στο υπόδειγμα για τα δελτία των ποδοσφαιριστών! (photos)
Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 - 13:46

Αδιανόητα πράγματα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Όπως το λέει ο Κώστας Καραπαπάς, στο story που δημοσίευσε στο Instagram, το μεσημέρι της Δευτέρας… Εκεί που νομίζεις ότι η ΕΠΟ έχει πιάσει πάτο και… δεν πάει πιο κάτω, ρε παιδάκι μου, κάτι απίθανο θα γίνει, για να σε… διαψεύσει! Η ΕΠΟ και το ελληνικό ποδόσφαιρο που εκείνη εκπροσωπεί, το ποδόσφαιρο της μικροπολιτικής και των συμφερόντων των «εξυγιαντών», έπιασε νέο πάτο. Πιο χαμηλό… Μιλάμε για… Ρεζίλι των… σκυλιών! Κυριολεκτικά! Η ΕΠΟ έβαλε σκύλο στο υπόδειγμα για τα δελτία των ποδοσφαιριστών! Και ο Κώστας Καραπαπάς… γλεντάει την ομοσπονδία της «εξυγίανσης» για το νέο, ιστορικό χαμηλό της!

Δεν κάνουμε πλάκα… Στο demo για το πως πρέπει να είναι τα δελτία των ποδοσφαιριστών, η ΕΠΟ μεταξύ των φωτογραφιών ανθρώπων, που αντιπροσωπεύουν ποδοσφαιριστές, έβαλε και έναν σκύλο…!!!

Δείτε:

Είναι μετά να μην τους γλεντάει όχι μόνο ο Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του Ολυμπιακού, αλλά ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό; Γελάνε μαζί τους και οι πικραμένοι…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης