Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο σπουδαίος Απόστολος Χρήστου ευχαρίστησε τον Θρύλο (photo)

Ο σπουδαίος Απόστολος Χρήστου ευχαρίστησε τον Θρύλο (photo)
Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 - 16:03

Ο Ολυμπιακός εκτός από πρωταθλητές, βγάζει και σωστούς ανθρώπους. Ανθρώπους που ξέρουν να εκτιμούν τη βοήθεια και τη στήριξη την οποία λαμβάνουν, για να έρχονται οι μεγάλες επιτυχίες, τις οποίες πετυχαίνουν. Ο Απόστολος Χρήστου είναι ένα τρανό παράδειγμα. Ο οποίος με προσωπικό του μήνυμα στα social media, ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό. Και όχι μόνο. Ο Έλληνας πρωταθλητής του Ολυμπιακού, ο οποίος επέστρεψε με χρυσό και αργυρό μετάλλιο, από το Ευρωπαϊκό της Ρώμης.

«Λένε πως αν θες να πας γρήγορα, πήγαινε μόνος σου, αλλά αν θες να πας μακριά πήγαινε με παρέα.
Έτσι η φετινή σεζόν που αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες της καριέρας μου είναι ένα σύνολο συνεργασίας πολλών ανθρώπων.
Πέρα από την οικογένεια μου που είναι δίπλα μου από τα πρώτα μου βήματα, έχω στο πλάι μου τον προπονητή μου Παναγιώτη Βελέντζα @panosvelentzas και την ομάδα μου τον Ολυμπιακό @olympiacossfp με τους οποίους η συνεργασία μας είναι κάτι παραπάνω από επαγγελματική πλέον»
, είπε μεταξύ άλλων ο Έλληνας πρωταθλητής.

Δείτε όλο το μήνυμά του, εδώ:

Διαβάστε επίσης

Κωμωδίας συνέχεια: Η ΕΠΟ έβαλε λάθος σωματείο στην κλήρωση του Κυπέλλου και θα την ξανακάνει!

Κωμωδίας συνέχεια: Η ΕΠΟ έβαλε λάθος σωματείο στην κλήρωση του Κυπέλλου και θα την ξανακάνει!

Αφού σας το είπαμε και πριν! Έχει και πιο κάτω! Δεν έχει πιάσει πάτο ακόμη το πράγμα! Η ανικανότητα και η αδυναμία της ΕΠΟ της «εξυγίανσης» να κάνει ακόμη και απλά πράγματα, είναι συγκλονιστική!