Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η υπέροχη κίνηση του Χασάν προς τον Παντελάκη! Αυτό είναι το ποδόσφαιρο

Η υπέροχη κίνηση του Χασάν προς τον Παντελάκη! Αυτό είναι το ποδόσφαιρο
Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 - 17:21
Αρθρογράφος: Στράτος Ζαλούμης
ΣΤΡΑΤΟΣ ΖΑΛΟΥΜΗΣ

Η στιγμή της σύγκρουσης του Χασάν με τον Παντελάκη στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ήταν τρομακτική. Τρόμαξε πολύ κόσμο. Άλλωστε, αν το είχες δει live, δεν χρειαζόταν και επανάληψη της φάσης στην τηλεόρασης για να δεις ότι χτύπησαν.

Ο Χασάν μετά από λίγο σηκώθηκε και χειροκροτήθηκε. Ο Παντελάκης όμως έμεινε κάτω περισσότερη ώρα και έδειχνε να ζαλίζεται. Σύγκρουση κεφάλι με κεφάλι ήταν και εννοείται το παιχνίδι διεκόπη αμέσως.

Ο αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα έφυγε με φορείο από το γήπεδο και μέσα σε ένα θερμό χειροκρότημα από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Μία όμορφη στιγμή. Ανθρώπινη.

Μία άλλη όμορφη στιγμή έγινε πάλι εκείνη την ώρα, με τον Χασάν να έχει καταλάβει πως το θέμα του Παντελάκη ήταν πιο σοβαρό από το δικό του. Τι έκανε; Πήγε πάνω από το φορείο, μίλησε στον παίκτη του ΠΑΣ και τον φίλησε στο κεφάλι.

Ωραίος ο Χασάν. Πολύ όμορφη στιγμή. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης