Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γαλλικά δημοσιεύματα για Γκαναγκό και Ολυμπιακό!

Γαλλικά δημοσιεύματα για Γκαναγκό και Ολυμπιακό!
Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 - 17:37

Ο Ολυμπιακός, παράλληλα με την αγωνιστική του δράση, βρίσκεται στο μεταγραφικό παζάρι, αναζητώντας ποδοσφαιριστές για την καλύτερη δυνατή ενίσχυση του. Μάλιστα, σύμφωνα με τη γαλλική «lavoixdunord.fr», οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ιγκνάσιους Γκαναγκό!

Σύμφωνα με το γαλλικό Μέσο, οι Πειραιώτες εξετάζουν τον δανεισμό του Καμερουνέζου σέντερ φορ από τη Λανς, με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι. Μάλιστα, οι Γάλλοι έχουν δεχτεί κρούσεις από τη Ναντ, την Μονπελιέ, την Μπρεστ, την Γαλατασαράι, την Άντερλεχτ, την Γουέστ Μπρομ, την Κάρντιφ και την Σπαρτάκ Μόσχας, για τον 23χρονο στράικερ.

Η Λανς, σύμφωνα με τη γαλλική ιστοσελίδα, ζητάει τέσσερα εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του Γκαναγκό. Εξάλλου, το καλοκαίρι του 2020 απέκτησε τον Καμερουνέζο επιθετικό από τη Νις αντί έξι εκατομμυρίων ευρώ.

Την περασμένη σεζόν, ο Γκαναγκό μέτρησε 29 συμμετοχές με την Λανς, με έξι γκολ και πέντε ασίστ.

Αν και μόλις 23 ετών, ο φερόμενος μεταγραφικός στόχος του Θρύλου έχει αγωνιστεί σε 107 αγώνες στη Ligue 1, με 18 τέρματα και μία ασίστ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Προς Ιωνικό ο Λοβέρα...

Προς Ιωνικό ο Λοβέρα...

Ο Αργεντινός άσος φέρεται να μετακομίζει στην ομάδα της Νίκαιας, δανεικός από τον Ολυμπιακό.