Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην τελική ευθεία για τους ομίλους

Στην τελική ευθεία για τους ομίλους
Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022 - 09:57

Ο Θρύλος έχει μπροστά του μία σημαντική πρόκληση, να φέρει σε πέρας. Απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού, το βράδυ της Πέμπτης, θέλει να ολοκληρώσει τη δουλειά του, στα προκριματικά του Europa League, με τον σωστό τρόπο: Με πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης και με δεδομένη, πλέον, παρουσία, στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση, το επίπεδο της οποίας έχει ανέβει αισθητά, τα τελευταία χρόνια.

Στον Ολυμπιακό «βλέπουν» μόνο τον αγώνα της Πέμπτης, ως μια συνθήκη «ζωής ή θανάτου», αφού το Conference League δεν είναι λύση, αλλά απευκταίο σενάριο, σε αυτή τη φάση. Ο Ολυμπιακός δεδομένα θέλει να είναι ξανά παρών στο Europa League και έτσι πορεύεται.

Η προετοιμασία για το μεγάλο ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού έχει μπει στην τελική της ευθεία. Απέναντι σε έναν αντίπαλο «του χεριού του», αλλά πάντα επικίνδυνο, αν αντιμετωπιστεί χωρίς προσοχή, ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει αυτό που πρέπει. Και φυσικά θα έχει τη βοήθεια των οπαδών του, σε αυτή του την προσπάθεια.

Τελευταία προπόνηση για τον Θρύλο σήμερα Τετάρτη 24/8, στο Ρέντη. Όλα τα διαδικαστικά, συνέντευξη Τύπου και λοιπά. Και ο Κάρλος Κορμπεράν ολοκληρώνει τα πλάνα του, για να παρουσιάσει έναν Ολυμπιακό ικανό να πάρει αυτό που θέλει και να πάει στους ομίλους του Europa League. Η κλήρωση για τους οποίους θα γίνει την Παρασκευή το μεσημέρι κιόλας. Μέχρι τότε έχουμε χρόνο. Προέχει το ματς της Πέμπτης και το να πάρει ο Ολυμπιακός το εισιτήριο ξανά, για το υψηλό επίπεδο του Europa League.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης