Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτά τα στοιχεία δίνει ο Ουί-Τζο Χουάνγκ στο παιχνίδι του Ολυμπιακού! (videos)

Αυτά τα στοιχεία δίνει ο Ουί-Τζο Χουάνγκ στο παιχνίδι του Ολυμπιακού! (videos)
Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022 - 11:57

Ο Ολυμπιακός είναι κοντά στο να ολοκληρώσει μία σπουδαία μεταγραφή. Εκείνη του Ουί-Τζο Χουάνγκ, του επιθετικού από την Κορέα. Μια μεταγραφή ικανή να βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα να ανεβάσει το επίπεδό της, στη γραμμή κρούσης. Ο Νοτιοκορεάτης έχει συγκεκριμένα στοιχεία στο παιχνίδι του, τα οποία ξεχώρισε η ομάδα του Πειραιά και τα οποία ο Κάρλος Κορμπεράν θα ήθελε να προσθέσει στη «μηχανή» της ενδεκάδας του.

Το πιο σημαντικό, βεβαίως, είναι και το… βασικότερο: Το γκολ. Ο Νοτιοκορέατης σκοράρει. Είχε βάλει 29 γκολ και 7 ασίστ με την Μπορντό. Μόνο την περσινή σεζόν έβαλε 11 και είχε και 2 ασίστ, στο Σαμπιονά. Έχει 45 συμμετοχές και 15 γκολ με την Εθνική Νοτίου Κορέας, με την οποία είναι εν ενεργεία διεθνής. Συνολικά (σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο) έχει 103 γκολ και 26 ασίστ, σε 332 ματς.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Πέραν του γκολ, που όπως είπαμε είναι και το βασικότερο στοιχείο για έναν σέντερ φορ, ο Ουί-Τζο Χουάνγκ έχει πολλές αρετές, ενός επιθετικού της νέας εποχής: Ταχύς, ντριμπλαδόρος, τεχνίτης. Δεν διστάζει να πάει στο «ένας εναντίον ενός» και δεν περιμένει την ομάδα να του φτιάξει τη φάση, ώστε εκείνος να την τελειώσει. Βγαίνει εκτός περιοχής και δημιουργεί μόνος του τις προϋποθέσεις, για να σκοράρει. Σουτάρει αρκετά, όταν έχει χώρο. Για να το πούμε πιο σωστά, όταν κάποια άμυνα κάνει το λάθος να του δώσει χώρο. Ο Νοτιοκορεάτης σέντερ φορ συμμετέχει ενεργά στο παιχνίδι της ομάδας, σε όλα τα επίπεδα. Και φυσικά σκοράρει…

Να… πέσουν τα βίντεο:

Διαβάστε επίσης