Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το βλέμμα του Ολυμπιακού σε Ολλανδία και Κροατία

Το βλέμμα του Ολυμπιακού σε Ολλανδία και Κροατία
Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022 - 12:14

Ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι εν πολλοίς επικεντρωμένος στην αναμέτρηση της Πέμπτης, με τον Απόλλωνα Λεμεσού, για τα πλέι οφ του Europa League, ωστόσο το βλέμμα του δεν είναι στραμμένο μόνο εκεί… Συγκεκριμένα, είναι στραμμένο και στην… Ολλανδία, αλλά και στην Κροατία…

Εφόσον ο Θρύλος κάνει τη δουλειά του, την Πέμπτη το βράδυ και μπει την Παρασκευή στην κλήρωση της φάσης των ομίλων του Europa League, θέλει από απόψε ένα… «δύο στα δύο». Χρειάζονται δύο αποτελέσματα, τα οποία θα του έρθουν από τα πλέι οφ του Champions League: Η Ρέιντζερς να αποκλείσει την Αϊντχόφεν στην Ολλανδία και η Ντινάμο Ζάγκρεμπ να ανατρέψει την ήττα της με 1-0 από την Μπόντο Γκλιμτ στην Κροατία.

Για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να είναι στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας, το μεσημέρι της Παρασκευής, στην κλήρωση των ομίλων του Europa League, θέλει να έρθουν και τα δύο παραπάνω αποτελέσματα. Έτσι, θα έχει καλύτερες προϋποθέσεις, μπαίνοντας στην κληρωτίδα, την Παρασκευή.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης