Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καραπαπάς: «Γίνετε η ΜΠΟΡΑ που θα φέρει την πρόκριση» (photos)

Καραπαπάς: «Γίνετε η ΜΠΟΡΑ που θα φέρει την πρόκριση» (photos)
Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2022 - 09:40

Μεγάλη βραδιά η αποψινή! Ο Θρύλος είναι έτοιμος για τη μεγάλη «μάχη» πρόκρισης, απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού. Με φόντο τους ομίλους του Europa League, ο πρωταθλητής Ελλάδας υποδέχεται στο «κάστρο» του τον πρωταθλητή Κύπρου, σε μια «μάχη» η οποία δεν αφήνει κανέναν χωρίς Ευρώπη, αλλά διαχωρίζει το επίπεδο. Και η «μάχη» αυτή πρέπει να κερδηθεί.

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται δίπλα του τον κόσμο του και ο Κώστας Καραπαπάς τόνισε αυτό ακριβώς… Μήνυμα ενότητας και πάθους από τον Αντιπρόεδρο του Θρύλου, στα social media, για τη μεγάλη αποψινή βραδιά και την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

«Ελάτε το βράδυ στο κάστρο μας και γίνετε η ΜΠΟΡΑ που θα φέρει την πρόκριση. Το καθήκον όσων αγαπάμε τώρα είναι αυτό. ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΣΤΗ ΜΑΧΗ», έγραψε μεταξύ άλλων ο Κώστας Καραπαπάς.

Διαβάστε ολόκληρο το μήνυμά του, εδώ:

Διαβάστε επίσης

Και το βράδυ, το βραδάκι…

Και το βράδυ, το βραδάκι…

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται στις 22:00 στη μεγάλη «μάχη» της πρόκρισης στους ομίλους του Europa League, απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού! Φύγαμε!