Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάει για νίκη στο 90λεπτο και όχι ρίσκο με πέναλτι

Πάει για νίκη στο 90λεπτο και όχι ρίσκο με πέναλτι
Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2022 - 13:38

Το ματς απόψε θα είναι δύσκολο. Αρχίζουμε από αυτό. Όχι μόνο γιατί ο Απόλλων Λεμεσού είναι καλή ομάδα. Είναι. Αλλά δεν είναι «φόβητρο». Και ο Ολυμπιακός «τον έχει», αν είναι όπως πρέπει. Αλλά το σημαντικό για τον Ολυμπιακό είναι ότι ακόμη ο ίδιος «ψάχνεται», σε ό,τι αφορά τη δουλειά την οποία κάνει στο γήπεδο και στις προπονήσεις. Δεν έχει βρει ακόμη ακριβώς τα πατήματά του στο χορτάρι. Και όσο αυτό συμβαίνει, θα είναι δύσκολο για τον ίδιο να παίρνει νίκες και προκρίσεις. Σήμερα, όμως, η νίκη και η πρόκριση είναι… ένα. Ο Ολυμπιακός κατεβαίνει στο γήπεδο για να νικήσει. Όχι μόνο για να κάνει διαχείριση και να περιμένει να έρθουν τα πέναλτι…

ΟΚ, σε ένα παιχνίδι με ισόπαλο αποτέλεσμα σε εκκρεμότητα, μπορεί να προκύψει παράταση και πέναλτι. Είναι πιθανό αυτό… Μπορεί η παράταση και τα πέναλτι να του δίνουν την πρόκριση που θέλει, αν εκεί τα καταφέρει, αλλά ο Ολυμπιακός ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να φτάσει εκεί… Θέλει να «καθαρίσει» από το 90λεπτο. Θα είναι προετοιμασμένος για οτιδήποτε προκύψει, ο Ολυμπιακός. Και φυσικά η πρόκριση, ακόμη και αν έρθει στην παράταση ή στα πέναλιτ, καλοδεχούμενη θα είναι. Αλλά πριν πάει το ματς εκεί, ο Θρύλος θα επιχειρήσει να το 'καθαρίσει' και να πανηγυρίσει... νωρίτερα!

Το πως θα το κάνει αυτό είναι θέμα του Κορμπεράν και των παικτών. Το πλάνο του το έχει. Και θα προσπαθήσει να το εφαρμόσει, ώστε να πάρει τη νίκη από το 90λεπτο και να μην περιμένει να παίξει ξανά… ρώσικη ρουλέτα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Δίπλα στην ομάδα με πάθος, φωνή και προσοχή

Δίπλα στην ομάδα με πάθος, φωνή και προσοχή

Ο κόσμος του Ολυμπιακού οφείλει να στηρίξει όπως ξέρει, την αγαπημένη του ομάδα, αλλά και να αποφύγει οτιδήποτε μικρό μπορεί να κοστίσει στον Ολυμπιακό, με τιμωρία από την UEFA.