Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μάχιμος ο Γκάρι Ροντρίγκες, παίζει απόψε!

Μάχιμος ο Γκάρι Ροντρίγκες, παίζει απόψε!
Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2022 - 13:57

Μία σημαντική λύση για απόψε, για το μεγάλο ματς της Ευρώπης, έχει ο Κάρλος Κορμπεράν στα χέρια του, στον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός προπονητής είδε με ικανοποίηση το πρωί της Πέμπτης, τον Γκάρι Ροντρίγκες να ανεβάζει ρυθμό και να τίθεται στη διάθεσή του, για το αποψινό παιχνίδι. Ο ικανότατος εξτρέμ του Θρύλου δηλώνει παρών, για τη μεγάλη ρεβάνς του Ολυμπιακού, με τον Απόλλωνα Λεμεσού, για τα πλέι οφ του Europa League.

Ο Ροντρίγκες απουσίασε από το δεύτερο ματς με τη Σλόβαν, αλλά και από το πρώτο ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Ωστόσο, ο Κάρλος Κορμπεράν αποφάσισε να τον έχει διαθέσιμο στη λίστα της Ευρώπης, κρατώντας τον μέσα. Μόνο και μόνο για την πιθανότητα να τον έχει στη ρεβάνς του γηπέδου Καραϊσκάκη και για την πιθανότητα να μπορέσει να τον χρησιμοποιήσει, εάν χρειαστεί.

Αυτό πράγματι συμβαίνει και ο Γκάρι Ροντρίγκες έθεσε εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του, όπως έγινε σαφές μετά το χαλάρωμα, το πρωί της Πέμπτης. Ο ακραίος επιθετικός του Θρύλου θα είναι στον πάγκο. Δεν πρόκειται να παίξει βασικός, αφού για το αρχικό σχήμα ο Κορμπεράν προτιμά παίκτες με ρυθμό. Ο Ροντρίγκες, εφόσον χρειαστεί, είναι σε θέση να έρθει από τον πάγκο και να βοηθήσει έτσι την ομάδα, να πάρει την πρόκριση.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Δίπλα στην ομάδα με πάθος, φωνή και προσοχή

Δίπλα στην ομάδα με πάθος, φωνή και προσοχή

Ο κόσμος του Ολυμπιακού οφείλει να στηρίξει όπως ξέρει, την αγαπημένη του ομάδα, αλλά και να αποφύγει οτιδήποτε μικρό μπορεί να κοστίσει στον Ολυμπιακό, με τιμωρία από την UEFA.