Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δίπλα στην ομάδα με πάθος, φωνή και προσοχή

Δίπλα στην ομάδα με πάθος, φωνή και προσοχή
Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2022 - 14:14

Ο Ολυμπιακός δίνει απόψε το βράδυ τον πιο σημαντικό αγώνα του, μέχρι τον επόμενο. Απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού έχει την ευκαιρία να πάει στους ομίλους του Europa League και να συνεχίσει στο υψηλό επίπεδο της διοργάνωσης, κάτι που είναι και ο μεγάλος στόχος του. Και σε αυτή του την προσπάθεια θα έχει ξανά τη βοήθεια και τη στήριξη του κόσμου του, ο οποίος θα είναι παρών στον Ναό και θα τον μετατρέψει ξανά σε μια έδρα… φόβητρο, για κάθε αντίπαλο. Φόβητρο, όμως, με τον καλό τρόπο…

Ο κόσμος του Ολυμπιακού οφείλει να στηρίξει όπως ξέρει, την αγαπημένη του ομάδα, αλλά και να αποφύγει οτιδήποτε μικρό μπορεί να κοστίσει στον Ολυμπιακό, με τιμωρία από την UEFA.

Η ομάδα του Πειραιά είχε τιμωρηθεί με πρόστιμο, από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία, λόγω της χρήσης λέιζερ, στο παιχνίδι με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Και έτσι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από πλευράς οπαδών του Θρύλου, για να μην έχει η ομάδα περαιτέρω τιμωρίες και «τραβήγματα» τέτοιου είδους, με την UEFA.

Έχει τον τρόπο του ο κόσμος του Ολυμπιακού, να στείλει την ομάδα στους ομίλους του Europa League, δίχως να παρεκτραπεί. Ούτε στο ελάχιστο. Και αυτό πρέπει να κάνει και απόψε.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης