Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Champions League: Η κλήρωση των ομίλων ζωντανά στο MEGA, σήμερα στις 19.00

Champions League: Η κλήρωση των ομίλων ζωντανά στο MEGA, σήμερα στις 19.00
Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2022 - 15:22

Ρέιντζερς, Ντιναμό Ζάγκρεπ και Κοπενχάγη σφράγισαν χτες το βράδυ τα τρία τελευταία εισιτήρια για τους ομίλους του Champions League. Απόψε στις 7 η ώρα,στη Νιόν της Ελβετίας θα γίνει η κλήρωση, την οποία θα παρακολουθήσετε ζωντανά από το MEGA.

Οι τρεις τελευταίοι αγώνες των play offs του Champions League, που έγιναν χθες, συμπλήρωσαν το παζλ των ομίλων.

Στο PSV Stadion η Ρέιντζερς άντεξε στην πίεση της Αϊντχόφεν και χάρη στο γκολ του Τσόλακ στο 60ο λεπτό μετά το τραγικό λάθος του Ραμάλιο, θα βρεθεί στους ομίλους για πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια.

Στην Τραπεζούντα, ο προπονητής της Τραμπζονσπόρ επιστράτευσε μέχρι και τον τραυματία Μπακασέτα, αλλά ούτε αυτός μπόρεσε στα 15 λεπτά που αγωνίστηκε να λύσει το γόρδιο δεσμό. Η Κοπεγχάγη υπερασπίστηκε το 2-1 του πρώτου αγώνα κρατώντας το 0-0 και επιστρέφει στους ομίλους μετά τη σεζόν 2016-17.

Στο Ζάγκρεμπ όλα πήγαιναν καλά για τη Ντιναμό απέναντι στην Μπόντο Γκλιμτ, καθώς ο Όρσιτς άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό. Και στο 35’ ο Πέτκοβιτς με φανταστικό ανάποδο ψαλίδι έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του ανατρέποντας το 0-1 του πρώτου αγώνα. Όμως οι Νορβηγοί αντεπιτέθηκαν στο δεύτερο μέρος και με το γκολ του Γκρόνμπεκ στο 70’ έστειλαν το παιχνίδι στην παράταση. Εκεί τη λύση έδωσε ο Ντρμιτς σκοράροντας στο 116’ για την Ντιναμό. Και λίγο πριν από τη λήξη ο Μποτσκάι με ένα ακόμα γκολ στην κόντρα σφράγισε την πρόκριση των Κροατών.

Απόψε, στη Νιόν της Ελβετίας θα γίνει η κλήρωση των ομίλων του Champions League, που μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά από το MEGA στις 7.

Μαζί θα γίνει και η βράβευση από την UEFA των κορυφαίων της περσινής σεζόν.

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης