Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ζει το όνειρό της η «εξυγίανση», δεύτερο Σ/Κ χωρίς ξένο διαιτητή!

Ζει το όνειρό της η «εξυγίανση», δεύτερο Σ/Κ χωρίς ξένο διαιτητή!
Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2022 - 15:36

Χαμογελά φαρδιά-πλατιά η «εξυγίανση». Λογικό. Ζει το όνειρό της! Δεύτερο Σ/Κ χωρίς ξένο διαιτητή! Και οι «κακές γλώσσες» λένε ότι και για το Άρης-ΠΑΟΚ συζητάνε για Έλληνα… Θα έχει πλάκα… Όχι εμείς, οι «κακές γλώσσες».

Φουλ αγωνιστική ξανά, δεύτερη στη Σούπερ Λιγκ και πουθενά ένας ξένος. Ούτε σε κάποιο καίριο πόστο, αν όχι πρώτος διαιτητής. Σε κάποιο VAR, έστω, βρε αδερφέ. Το είχαν προαναγγείλει οι… έχοντες το κουμάντο. Με χίλιους δυο τρόπους. Θα γίνει του… Έλληνα διαιτητή, μας έλεγαν. Και γίνεται. Έλληνες παντού. Και δεν φαίνεται να υπάρχει και διάθεση για κάτι διαφορετικό. Αλλά αυτά θα φανούν καλύτερα όταν αρχίσουν και τα πρώτα ντέρμπι…

Πάντως δύο ονόματα… ψιθυρίζονται για το Άρης-ΠΑΟΚ που έρχεται. Βασικά… ψιθυρίζονταν, γιατί για τον έναν άλλαξε το πλάνο. Σιδηρόπουλος-Παπαπέτρου ήταν οι υποψήφιοι, αλλά ο δεύτερος σφυρίζει Άρη αυτή την αγωνιστική, οπότε… χάλασε εκεί το πράγμα. Για να δούμε αν θα έχει… γέλιο, προσεχώς.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Champions League: Η κλήρωση των ομίλων ζωντανά στο MEGA, σήμερα στις 19.00

Champions League: Η κλήρωση των ομίλων ζωντανά στο MEGA, σήμερα στις 19.00

Ρέιντζερς, Ντιναμό Ζάγκρεπ και Κοπενχάγη σφράγισαν χτες το βράδυ τα τρία τελευταία εισιτήρια για τους ομίλους του Champions League. Απόψε στις 7 η ώρα,στη Νιόν της Ελβετίας θα γίνει η κλήρωση, την οποία θα παρακολουθήσετε ζωντανά από το MEGA.