Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με το gavros.gr στο ΚΑΣΤΡΟ μας για την πρόκριση!

Με το gavros.gr στο ΚΑΣΤΡΟ μας για την πρόκριση!
Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2022 - 16:05

Θρύλος είσαι, μπροστά σε άλλη μια πρόκληση. Μπροστά σε άλλη μια πρόκριση. Την οποία ο Ολυμπιακός κυνηγάει, όπως πάντα. Στις 22:00 ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο γήπεδο Καραϊσκάκη τον Απόλλωνα Λεμεσού, με στόχο το να καταφέρει να συνεχίσει την ευρωπαϊκή του παρουσία και φέτος, στο υψηλό επίπεδο του Europa League. Ο Θρύλος έχει μπροστά του ένα σημαντικό ματς και απόψε το βράδυ και το gavros.gr θα είναι πάλι στις επάλξεις!

Το αγαπημένο σας ερυθρόλευκο site θα είναι και πάλι εκεί, καθώς ο Ολυμπιακός θα γράφει ιστορία! Θα σας μεταφέρουμε με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα γίνονται στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Φυσικά θα σας περιγράψουμε και ζωντανά, φάση-φάση, όλο το ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Και το ρεπορτάζ δεν σταματάει ποτέ, αφού και μετά το τέλος του αγώνα, θα έχουμε τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και όλα τα παραλειπόμενα, από το φαληρικό γήπεδο, από την έδρα του Θρύλου!

Μείνετε συντονισμένοι στο gavros.gr. Άλλη μία σπουδαία ευρωπαϊκή βραδιά του Ολυμπιακού είναι εδώ. Στο αγαπημένο σας ερυθρόλευκο site. Το ραντεβού για το μεγάλο ματς δίνεται όπως πάντα λίγη ώρα πριν από τη σέντρα και… όσο πάει!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Champions League: Η κλήρωση των ομίλων ζωντανά στο MEGA, σήμερα στις 19.00

Champions League: Η κλήρωση των ομίλων ζωντανά στο MEGA, σήμερα στις 19.00

Ρέιντζερς, Ντιναμό Ζάγκρεπ και Κοπενχάγη σφράγισαν χτες το βράδυ τα τρία τελευταία εισιτήρια για τους ομίλους του Champions League. Απόψε στις 7 η ώρα,στη Νιόν της Ελβετίας θα γίνει η κλήρωση, την οποία θα παρακολουθήσετε ζωντανά από το MEGA.