Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και τι να του πεις; «Γιατί δεν βγήκες στο 1-1;»

Και τι να του πεις; «Γιατί δεν βγήκες στο 1-1;»
Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022 - 09:40
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Αρκετή συζήτηση γινόταν χθες το βράδυ, από το 1-1 μέχρι τα πέναλτι. Από την ώρα κατά την οποία ο Απόλλων Λεμεσού ισοφάρισε, μέχρι την ώρα κατά την οποία ο Βατσλίκ κάθισε για πρώτη φορά στο τέρμα του, στη διαδικασία των πέναλτι. «Γιατί δεν βγήκε στο 1-1;», ήταν μέσες-άκρες το… στόρι. Κόσμος στα social media (και στο chat στο live του site μας…) αναθεμάτιζε τον Τσέχο, λέγοντας ότι φταίει για την ισοφάριση. Οι πιο μετριοπαθείς. Άλλοι έλεγαν ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να τον… διώξει. Τώρα.

Το συμπέρασμα είναι -για άλλη μια φορά- ένα: Ταμείο στο φινάλε! Είτε μιλάμε για το φινάλε ενός ματς, είτε για το φινάλε μιας διαδικασίας προκριματικών, είτε για το φινάλε μιας σεζόν, ή μιας εποχής. Βιαζόμαστε, γενικά. Και είμαστε εύκολοι στο να αναθεματίσουμε. Εύκολοι στο να ρίξουμε στην πυρά κάποιον που κάνει λάθος.

Το ποδόσφαιρο αλλάζει διαρκώς. Από το ένα λεπτό στο άλλο, μέσα σε ένα ματς. Και θα πρέπει να έχουμε υπομονή και να μην είμαστε τόσο βιαστικοί στο να κρίνουμε… Τι να του πει κανείς τώρα, του Βατσλίκ; «Γιατί δεν βγήκες στο 1-1;» Δεν γίνονται αυτά. Ας εκτιμάμε ό,τι καλό συμβαίνει και ας μην εστιάζουμε μονίμως στα λάθη. Ο Βατσλίκ κράτησε όρθιο τον Ολυμπιακό. Φυσικά και έκανε λάθος στο 1-1, ίσως μπορούσε να «καθαρίσει» τη φάση. Και;! Έπιασε τρία πέναλτι. Επόμενο επιχείρημα… Δεν έχει, τελειώνει εδώ η κουβέντα…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης