Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ένα μεγάλο σερί χάθηκε, αλλά ήρθε μια πρόκριση

Ένα μεγάλο σερί χάθηκε, αλλά ήρθε μια πρόκριση
Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022 - 10:35
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Ο Γιώργος Μασούρας επέστρεψε στην ενεργό δράση για τα καλά. Μπήκε στην αρχική ενδεκάδα και κατάφερε να γίνει ξανά πρωταγωνιστής, για τον Ολυμπιακό. Σκόραρε μόλις στο 2’ του αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού και έβαλε μπροστά τον Ολυμπιακό, στην προσπάθεια να προκριθεί στη φάση των ομίλων του Europa League.

Ο Γιώργος Μασούρας απέδειξε, με αυτό τον τρόπο, ότι παραμένει πολύτιμη μονάδα, για τον Θρύλο, δίνοντάς του λύσεις στην επίθεση και πολύτιμα γκολ. Μάλιστα, αυτό ήταν το 33ο ματς, σε όλες τις διοργανώσεις, στο οποίο ο Γιώργος Μασούρας σκόραρε! Και ποιο ήταν το σερί του, μέχρι χθες! Στα 32 προηγούμενα ματς, στα οποία ο Μασούρας είχε βρει δίχτυα, ο Ολυμπιακός είχε νικήσει! Είχε… 32/32 ο Έλληνας άσος. Κάθε φορά που έβαζε γκολ, ο Ολυμπιακός έβρισκε νίκη…

Και όμως, αυτό το ρεκόρ σταμάτησε χθες, αν και εντέλει ο Ολυμπιακός πανηγύρισε… Μπορεί να μην ήρθε η νίκη, αλλά ήρθε η πρόκριση. Και αυτό είναι το οποίο μετράει, εντέλει. Ο Ολυμπιακός, με τον Μασούρα να σκοράρει, πήρε αυτό που ήθελε, έστω και μέσα από… θρίλερ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ο Χουάνγκ με το «9»!

Ο Χουάνγκ με το «9»!

Ημέρα ανακοινώσεων για τον Νοτιοκορεάτη σέντερ φορ! Ημέρα Ουί-Τζο στον Θρύλο! Για πάμε…