Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Χουάνγκ με το «9»!

Ο Χουάνγκ με το «9»!
Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022 - 11:02

Μέσα στη χαρά της πρόκρισης στους ομίλους του Europa League, αλλά και μέσα στον προβληματισμό, για το γεγονός ότι η ομάδα έκανε… θρίλερ μια πρόκριση την οποία θα έπρεπε να «καθαρίσει» πιο εύκολα, βάσει αξίας και ποιότητας, έρχεται και άλλη μια χαρά! Σημαντική κιόλας! Έρχεται ο… Χουάνγκ με το «9»! Ημέρα ανακοινώσεων για τον Νοτιοκορεάτη σέντερ φορ! Ημέρα Ουί-Τζο στον Θρύλο!

Ο Ουί-Τζο Χουάνγκ είναι από το απόγευμα της Πέμπτης στην Ελλάδα και καθόλα έτοιμος για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην ομάδα του Πειραιά, με τη μορφή δανεισμού. Ο Χουάνγκ έρχεται να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στην επίθεση και να του δώσει εκεί λύσεις, τις οποίες χρειάζεται.

Ένας σέντερ φορ με πολύ καλά στοιχεία, με γκολ, με κινητικότητα, με ταχύτητα, με τεχνική. Ένας σέντερ φορ καλός στο να σκοράρει, όσο και στο «ένας εναντίον ενός», μέσα και έξω από την περιοχή. Ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος έρχεται στην ομάδα του Πειραιά, για να προσφέρει αυτά που εκείνη χρειάζεται, σε μία κρίσιμη καμπή. Τώρα που «χτίζεται» εκ νέου.

Ο Νοτιοκορεάτης άσος αναμένεται σήμερα να ανακοινωθεί και επισήμως, αφού ο παίκτης είναι από χθες Πέμπτη εδώ, στην Ελλάδα. Ολοκληρώνει τα διαδικαστικά και γίνεται παίκτης του Θρύλου. Για πάμε… Έπεται και συνέχεια!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης