Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φύγαμε για τους ομίλους! Τότε τα ματς με Καραμπάγκ, Φράιμπουργκ, Ναντ!

Φύγαμε για τους ομίλους! Τότε τα ματς με Καραμπάγκ, Φράιμπουργκ, Ναντ!
Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022 - 15:01

Πάει και αυτό! Έμαθε και τους αντιπάλους του στον έβδομο όμιλο, ο Ολυμπιακός. Απέναντι σε Καραμπάγκ, Φράιμπουργκ και Ναντ, ο Θρύλος θα διεκδικήσει μέχρι και την πρωτιά στον όμιλό του, για να προχωρήσει απευθείας στα νοκ-άουτ και να συνεχίσει από εκεί, προς την… άνοιξη. Οπότε θα ήθελε να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ευρώπη. Και μετά το πρώτο νοκ-άουτ, τον Φλεβάρη, δηλαδή…

Και μάλιστα, η φάση των ομίλων δεν αργεί ιδιαιτέρως να αρχίσει! Αυτές είναι οι ημερομηνίες, κατά τις οποίες ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τους τρεις αντιπάλους του, στον έβδομο όμιλο του Europa League!

Αναλυτικά:

1η αγωνιστική: 8/9

2η αγωνιστική: 15/9

3η αγωνιστική: 6/10

4η αγωνιστική: 13/10

5η αγωνιστική: 27/10

6η αγωνιστική: 3/11

Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα ματς αναλυτικά, ούτε και οι ώρες. Οι οποίες βεβαίως δεν έχουν αλλάξει από πέρσι. Είναι 19:45 και 22:00 και θα πηγαίνουν εναλλάξ, με βάση και τους τηλεοπτικούς παρόχους, σε κάθε χώρα. Αναλυτικά η σειρά των αγώνων του Θρύλου θα γίνει άμεσα γνωστή, μαζί με τις ώρες. Μείνετε συντονισμένοι!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Κορμπεράν: «Στόχος μας είναι η πρόκριση!»

Κορμπεράν: «Στόχος μας είναι η πρόκριση!»

Την επόμενη φάση του Europa League θέλει να δει ο Κάρλος Κορμπεράν με τον Ολυμπιακό, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, στις πρώτες δηλώσεις του, μετά την κλήρωση της φάσης των ομίλων!