Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Σίμε Βρσάλικο ανακοίνωσε ότι σταματάει από την Εθνική (photo)

Ο Σίμε Βρσάλικο ανακοίνωσε ότι σταματάει από την Εθνική (photo)
Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022 - 15:56

Ο Θρύλος έχει στις τάξεις του έναν εξαιρετικό δεξιό μπακ, παγκοσμίου επιπέδου. Αναφερόμαστε στον Σίμε Βρσάλικο. Άτυχος ο Κροάτης, τραυματίστηκε προσφάτως και είναι στα πιτς, ενώ παράλληλα έκανε γνωστό ότι δεν θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας του. Ο άσος του Ολυμπιακού έκανε γνωστό ότι αποσύρεται από την εθνική ομάδα της Κροατίας και το «αντίο» ήταν συγκινητικό.

Την είδηση έδωσε η ομοσπονδία της χώρας, η οποία έγραψε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι εύκολο, αλλά… είναι ώρα. Το θετικό πνεύμα των αποδυτηρίων, ένας παίκτης που παράγει θετική ενέργεια, ο Σίμε Βρσάλικο, αποφάσισε να τερματίσει τη διεθνή καριέρα του και είπε ‘αντίο’ στη φανέλα με το εθνόσημο, με ένα ταιριαστό, συγκινητικό γράμμα. Σίμε, σε ευχαριστούμ».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Βρσάλικο θα συνεχίσει μόνο σε συλλογικό επίπεδο και ο Ολυμπιακός είναι τυχερός που τον έχει εδώ. Περιμένουμε τον παικταρά να επιστρέψει στη δράση, καθώς βρίσκεται σε αποθεραπεία.

Δείτε το ποστάρισμα:

Διαβάστε επίσης