Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο υπέροχος κύριος Χουάνγκ!

Ο υπέροχος κύριος Χουάνγκ!
Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022 - 19:32

Τη δεύτερη εμφάνιση του με τη φανέλα του Ολυμπιακού πραγματοποίησε την Πέμπτη (25/8) στο «Γ. Καραϊσκάκης», στη ρεβάνς με τον Απόλλωνα Λεμεσού, για τα πλέι οφ του Europa League, ο Ίνμπομ Χουάνγκ. Ο Νοτιοκορεάτης μεσοεπιθετικός είχε καλή παρουσία, για άλλη μία φορά κόντρα στους πρωταθλητές Κύπρου και κατά την αλλαγή του, αποθεώθηκε από τον κόσμο του Θρύλου στον Ναό!

Ο λαός των «ερυθρόλευκων» ξέρει να εκτιμά. Ξέρει να αναγνωρίζει…

Μάλιστα, πέρα από τα εξαιρετικά αγωνιστικά του χαρακτηριστικά, αυτό που ξεχωρίζει στον Χουάνγκ είναι η νοοτροπία του. Πολύ πειθαρχημένος ο διεθνής άσος, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα.

Η νοοτροπία του, γενικά, είναι ξεχωριστή. Μάλιστα, κατά την αλλαγή του, όταν αποθεωνόταν από τον κόσμο, ο Χουάνγκ έκανε τη δική του υπόκλιση. Υποκλίθηκε σε όλες τις κερκίδες στο «Γ. Καραϊσκάκης» και χειροκροτούσε θερμά για αρκετή ώρα!

Επίσης, ένα ακόμα… παρασκήνιο ήταν η προσφορά του στους παίκτες του Θρύλου, ακόμα και όταν ήταν στον πάγκο. Ο Χουάνγκ φώναζε συνεχώς, εμψυχώνοντας τους συμπαίκτες του, ενώ τους μοίραζε ακόμα και τα νερά, πριν από την παράταση! Ο Νοτιοκορεάτης έτρεξε κατευθείαν και μοίραζε νερό στους συμπαίκτες του, προσπαθώντας να τους βοηθήσει.

Αυτός είναι ο υπέροχος κύριος Χουάνγκ!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης