Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το «MEGA» για την ευρωπαϊκή κλήρωση του Θρύλου! (video)

Το «MEGA» για την ευρωπαϊκή κλήρωση του Θρύλου! (video)
Σάββατο, 27 Αυγούστου 2022 - 00:29

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Βατσλίκ, εξασφάλισε τη 12η συνεχόμενη παρουσία σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Μετά την πρόκριση επί του πρωταθλητή Κύπρου, Απόλλωνα Λεμεσού, οι «ερυθρόλευκοι» θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στον 7ο όμιλο του… μικρού Champions League όπως έχει εξελιχθεί πλέον το Europa League, την Καραμπάχ από το Αζερμπαιτζάν, τη γερμανική Φράιμπουργκ και τη γαλλική Ναντ.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας που είναι επικεφαλής στον όμιλο έχουν δύσκολο έργο, αλλά και πίστη πως θα μπορέσουν να πετύχουν τον στόχο τους, που είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Για να φτάσει να βρεθεί στη σημερινή κλήρωση των ομίλων του Europa League ο Ολυμπιακός χρειάστηκε τη διαδικασία των πέναλτι, με τον Τόμας Βατσλίκ να πιάνει τρία πέναλτι δίνοντας το έναυσμα για τους πανηγυρισμούς στο Καραισκάκη.

Μέχρι να φτάσουμε στη ρουλέτα των πέναλτι έγιναν πολλά στο Καραισκάκη. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με το καλημέρα με τον Μασούρα και έδειχνε έτοιμος για να πετύχει τον στόχο του από νωρίς. Είχε ευκαιρίες να καθαρίσει την πρόκριση με το δοκάρι του Κούντε αλλά και δύο ακόμη μεγάλες στιγμές με τον Μασούρα σε τετ α τετ και τον Εμβιλά σε μια απίθανη φάση.

Από το πουθενά ήρθε η ισοφάριση στο φινάλε του αγώνα για τους Κύπριους με τον Πίτα ενώ στην παράταση οι πρωταθλητές Ελλάδας είδαν τον Μπα να αποβάλλεται.

Το θρίλερ όμως είχε happy end με τον πρωταγωνιστή τον Βατσλίκ και μεγάλη στιγμή της βραδιάς την συγκίνηση του Σισέ, που λίγες μέρες νωρίτερα είχε χάσει τον ανιψιό του.

Οι ερυθρόλευκοι επικεντρώνονται πλέον στο πρωτάθλημα και το δύσκολο ματς στην Τρίπολη με τον Αστέρα, ενώ αύριο θα μάθουν και το πρόγραμμα των αγώνων στον όμιλο του Europa League.

Πηγή: megatv.com

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης