Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέο συμβόλαιο ο Φορτούνης, ξανά με το «7» στην πλάτη!

Νέο συμβόλαιο ο Φορτούνης, ξανά με το «7» στην πλάτη!
Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022 - 23:52

Νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό υπέγραψε ο Κώστας Φορτούνης! Ο Τρικαλινός άσος παραμένει στον Θρύλο, με το συμβόλαιο του να επεκτείνεται έως το 2024. Μάλιστα, το Σάββατο (27/8) το πρωί (9:00) επιστρέφει στις προπονήσεις, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο «Φόρτου», λοιπόν, είναι εδώ! Με τον Κάρλος Κορμπεράν να τον περιμένει αύριο το πρωί, στο Ρέντη. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός ξεκινά τη σκληρή δουλειά, με στόχο να είναι έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό το συντομότερο δυνατό.

Ο Φορτούνης, λοιπόν, συναντήθηκε με τον ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη και συζήτησαν τα πάντα, με τις δύο πλευρές να έρχονται σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο.

Ο Κώστας θα φορά ξανά τη φανέλα με το «7» στην πλάτη!

Μάλιστα, φέρεται να είχε στα χέρια του μεγάλη πρόταση από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και συγκεκριμένα, από τη Σαρίγια. Μιλάμε, για ετήσιες απολαβές που έφταναν τα 2,5 εκατ. ευρώ, ωστόσο ο παίκτης ήθελε να συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Να πάρει ξανά φανέλα βασικού. Να ηγηθεί…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης