Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πριν από τρία ντέρμπι θα έχει ξανά ευρωπαϊκό

Πριν από τρία ντέρμπι θα έχει ξανά ευρωπαϊκό
Σάββατο, 27 Αυγούστου 2022 - 12:28

Αρχίζει ο «Γολγοθάς». Το έχουμε αναλύσει και πρέπει να το τονίζουμε, γιατί είναι πολύ σημαντικό για τον Θρύλο το να εμφανιστεί όπως πρέπει, σε αυτό το πρώτο κομμάτι της σεζόν, για να πάρει τις νίκες τις οποίες χρειάζεται και να έχει πλεονέκτημα και στο πρωτάθλημα, αλλά και στην Ευρώπη…

Μάλιστα, σε αυτό το πρώτο κομμάτι της αγωνιστικής περιόδου, ο Θρύλος θα έχει και τρία ντέρμπι (ή δυνατά ματς εν πάση περιπτώσει) τα οποία θα δώσει Κυριακή, μετά από ευρωπαϊκά ματς… Συγκεκριμένα, τα παιχνίδια με Άρη, ΠΑΟΚ και Παναθηναίκό, ο Ολυμπιακός θα κληθεί να τα δώσει μόλις τρεις ημέρες μετά από ευρωπαϊκά ματς. Και φυσικά δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο, από τη στιγμή κατά την οποία η ομάδα δεν θα έχει τη δυνατότητα να κάνει κανονική προετοιμασία, για τα ντέρμπι αυτά. Παρά μόνο αποθεραπεία και… μία προπόνηση.

Είναι σημαντικό για τον Θρύλο να έχει τη φρεσκάδα για να παίξει αυτά τα ντέρμπι και να τα πάρει, καθότι θα είναι σημαντικά, στην «κούρσα» του πρωταθλήματος. Θυμίζουμε το πρόγραμμα του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, όπως έγινε γνωστό:

1η αγωνιστική (8/9): Ναντ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

2η αγωνιστική: (15/9): ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Φράιμπουργκ

3η αγωνιστική: (6/10): ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Καραμπάγκ

4η αγωνιστική: (13/10): Καραμπάγκ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

5η αγωνιστική: (27/10): Φράιμπουργκ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

6η αγωνιστική: (3/11): ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Ναντ

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης