Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποθέωσε Καμαρά και Ολυμπιακό ο βοηθός του Λουτσέσκου!

Αποθέωσε Καμαρά και Ολυμπιακό ο βοηθός του Λουτσέσκου!
Σάββατο, 27 Αυγούστου 2022 - 13:58

Λάθος… πρωτάρη. Τα έκανε και ο Αμπέλ Φερέιρα και στο τέλος τον είπαν… ανεπαρκή και τον έδιωξαν. Ασχέτως που του βγήκε σε καλό και πήγε στην Παλμέιρας και προχωρά σε επιτυχίες. Αλλά… λάθος πρωτάρη. Ο βοηθός του Λουτσέσκου αποθέωσε Μαντί Καμαρά και Ολυμπιακό. Μα, πως; Πως έτυχε; Πως έγινε;

Τον έψαξαν από την Ιταλία τον Κριστιάνο Μπάτσι, για να δώσει τη γνώμη του για τον Μαντί Καμαρά, τον οποίο φέρονται να θέλουν Ρόμα και Μόντσα. Μίλησε στο Centro Suono Sport και όχι μόνο είπε τα καλύτερα για τον παίκτη, αλλά χαρακτήρισε… Γιουβέντους, τον Ολυμπιακό!

«Ο Καμαρά είναι ένας πολύπλευρος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, της ελληνικής Γιουβέντους, της ομάδας που πρέπει να νικήσει. Τροφοδοτεί, σκοράρει είναι καλός στα κοψίματα και στα σουτ εκτός περιοχής. Είναι καλός και αμυντικά και σαν χαφ.

Κατά τη γνώμη μου είναι μοιάζει με τον Κεσιέ, αλλά είναι ελαφρώς πιο επιθετικός, παρόλο που έχει την ίδια φυσική δομή. Στην Ιταλία μπορεί να παίξει με ασφάλεια και μπορεί να είναι παίκτης επιπέδου.

Τα τελευταία χρόνια έχουν εκφράσει ενδιαφέρον πολλές ιταλικές ομάδες γι’ αυτόν, αλλά με τον Ολυμπιακό είναι συχνά δύσκολο να διαπραγματευτεί κανείς: 8 εκατομμύρια για έναν μέσο που έρχεται από την Ελλάδα δεν είναι λίγα», είπε ο Μπάτσι.

Ίσως ήρθε η ώρα να αρχίσει να ψάχνει ομάδα να εργαστεί… Δεν αρέσουν αυτά στο περιβάλλον γύρω του…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης