Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ πάει για ντεμπούτο και στη Σούπερ Λιγκ!

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ πάει για ντεμπούτο και στη Σούπερ Λιγκ!
Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022 - 15:06

Η ποιότητα του Ίνμπομ Χουάνγκ είναι κάτι το οποίο ξεχωρίζει, στο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Ο Νοτιοκορεάτης χαφ είναι ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει ήδη προλάβει να δείξει ορισμένα από τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του, στο χορτάρι. Και δεν είναι ακόμη στο 100%. Είναι σαφές αυτό. Χρειάζεται περισσότερο χρόνο και «δέσιμο» με την ομάδα, για να αποδώσει ακόμη καλύτερα, όπως φαίνεται ότι μπορεί.

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ είναι μέσα, για το παιχνίδι με την Τρίπολη. Υπολογίζεται κανονικά και δεν αποκλείεται να τον δούμε να κάνει και ντεμπούτο, με τη φανέλα του Ολυμπιακού, στο πρωτάθλημα. Στην αποστολή ο Νοτιοκορεάτης χαφ, ετοιμάζεται να πάρει ξανά χρόνο συμμετοχής, στην Τρίπολη.

Είναι σημαντικό για τον ίδιο να παίρνει παιχνίδια και να καταγράφει λεπτά συμμετοχής, με τη φανέλα του Ολυμπιακού, καταφέρνοντας έτσι να «δέσει» ακόμη περισσότερο με τους συμπαίκτες του και ευρισκόμενος πιο γρήγορα στο 100%, να αποδώσει ακόμη καλύτερα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Το γύρισε σε 3-1 η Ναντ, μέσα σε 11 λεπτά!

Το γύρισε σε 3-1 η Ναντ, μέσα σε 11 λεπτά!

Ξαναμπήκε στο παιχνίδι με την Τουλούζ, η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον έβδομο όμιλο του Europa League και κατάφερε μετά από λίγο και να προηγηθεί και να αυξήσει και το σκορ!