Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα 181 παιχνίδια του Μαντί και το τελευταίο του με τα ερυθρόλευκα (video)

Τα 181 παιχνίδια του Μαντί και το τελευταίο του με τα ερυθρόλευκα (video)
Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022 - 19:02

Τέσσερις γεμάτες σεζόν έκανε με τον Ολυμπιακό ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος μπήκε και στην 5η αλλά μόλις για λίγα ματς. Και όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρόμα και τη Serie A’.

Όλα δείχνουν ότι δεν θα ξαναφορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα, αν και η μετακίνησή του είναι με τη μορφή δανεισμού και δεν ξέρεις ποτέ πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα.

Όπως και να ‘χει, ο διεθνής μέσος από τη Γουινέα, πρόλαβε και κατέγραψε 181 συμμετοχές με την ερυθρόλευκη φανέλα, με 19 γκολ και 13 ασίστ. Απογείωσε την καριέρα του στον Ολυμπιακό, έστω και αν την τελευταία διετία η απόδοσή του έπεσε και κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα.

Το τελευταίο παιχνίδι του Μαντί Καμαρά με τον Ολυμπιακό ήταν στις 4/8, το εντός έδρας 1-1 με την Σλόβαν Μπρατισλάβας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Ξεκίνησε βασικός, αλλά αντικαταστάθηκε στο 68’ από τον Ματιέ Βαλμπουενά.

Αυτό φαίνεται πως είναι και το τελευταίο παιχνίδι του με τον Ολυμπιακό. Στην Μπρατισλάβα ήταν εκτός με τραυματισμό, ενώ με τον Απόλλωνα Λεμεσού, στα πλέι οφ, δεν ήταν καν δηλωμένος στην ευρωπαϊκή λίστα από τον Κάρλος Κορμπεράν.

Διαβάστε επίσης

Πόσο ΑΕΚ!

Πόσο ΑΕΚ!

Οι παίκτες της πήγαιναν στον κόσμο να τον ευχαριστήσουν και εκείνοι έκαναν χρήση λέιζερ σε εκείνους...