Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην Τρίπολη ο Θρύλος

Στην Τρίπολη ο Θρύλος
Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022 - 21:32

Στην Τρίπολη βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες η αποστολή του Ολυμπιακού, όπου τη Δευτέρα (29/8, 19:00) δοκιμάζεται απέναντι στον Αστέρα για τη 2η αγωνιστική της Super League.

Η αποστολή του Θρύλου έφτασε στον προορισμό της και αύριο βράδυ θέλει, τέτοια ώρα, να πανηγυρίζει τη νίκη, τη δεύτερη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα, μετά το 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στην πρεμιέρα.

Στην αποστολή βρίσκεται και ο Ουί Τζο Χουάνγκ, με τον Νοτιοκορεάτη φορ να είναι πιθανό να κάνει το ντεμπούτο του. Μέσα είναι και ο Ίνμπομ Χουάνγκ, για πρώτη φορά σε αποστολή για το πρωτάθλημα.

Θυμίζουμε, η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπα, Μπουχαλάκης, Σισέ, Ελ Αραμπί, Χασάν, Ίνμπομ Χουάνγκ, Ντε Λα Φουέντε, Κρίστινσον, Κούντε, Εμβιλά, Μανωλάς, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Ραντζέλοβιτς, Ροντρίγκες, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ζινκερνάγκελ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης