Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η πρώτη αναφορά για τον Ουί-Τζο λέει… τούμπανο!

Η πρώτη αναφορά για τον Ουί-Τζο λέει… τούμπανο!
Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 - 14:09

Ο Ουί-Τζο Χουάνγκ είναι μόλις λίγες ημέρες στην ομάδα. Ανακοινώθηκε και έπιασε άμεσα δουλειά, αλλά το σημαντικό είναι ότι με… μιάμιση προπόνηση, έχει προλάβει κιόλας να δείξει πράγματα! Πως; Με τις μετρήσεις του! Σας αναφέραμε νωρίτερα ότι ο Νοτιοκορεάτης άσος δεν μπήκε στην αποστολή απλώς για να… μπει. Αλλά γιατί είναι ΕΤΟΙΜΟΣ. Και οι πρώτες αναφορές από το Ρέντη αναφέρουν ότι όχι απλώς είναι έτοιμος. Αλλά και ότι είναι… τούμπανο!

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να αφήσει εκτός αποστολής έναν ξένο σήμερα. Ο Ουί-Τζο Χουάνγκ είναι μεταξύ των υποψηφίων αυτών, αφού ο αριθμός των ξένων που έχει μαζί του είναι μεγαλύτερος κατά έναν, από τον αριθμό των ξένων που επιτρέπεται να έχει σε ενδεκάδα και πάγκο. Το αναφέρουμε αυτό γιατί και ο Ουί-Τζο Χουάνγκ είναι ξένος. Δύσκολα όμως ο Κάρλος Κορμπεράν θα αφήσει εκτός αποστολής εντέλει τον Νοτιοκορεάτη. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται και λύσεις στην επίθεση και ο Χουάνγκ είναι πιθανό να κάνει σήμερα και ντεμπούτο.

Πάντως, οι μετρήσεις του λένε ότι είναι σε θέση να μπει άμεσα και να παίξει! Ο βαθμός σύνδεσης με τους συμπαίκτες του είναι μικρός ακόμη, αλλά μέσα στο ματς, ο καλός παίκτης μπορεί να βρει εύκολα πατήματα και να «διαβάσει» τους συμπαίκτες του. Και αυτό θα κληθεί να κάνει ο Χουάνγκ, εφόσον ο Κορμπεράν τον βάλει στο ματς. Έστω και αλλαγή, που όπως όλα δείχνουν, αυτό θα συμβεί.

Τα πρώτα στοιχεία του Νοτιοκορεάτη είναι πολύ θετικά και πλέον αναμένουμε με αγωνία να τον δούμε σε δράση! Πιθανώς ακόμη και απόψε.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Με αέρα, αλλά χωρίς υπεροψία

Με αέρα, αλλά χωρίς υπεροψία

Ο Ολυμπιακός μιλάει στο γήπεδο. Νίκη σήμερα. Δεν υπάρχει περιθώριο για απώλειες. Να μιλήσουν οι ποδοσφαιριστές στο χορτάρι.