Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μασούρας: «Υπάρχουν δύο περιπτώσεις πέναλτι που είναι ξεκάθαρες»

Μασούρας: «Υπάρχουν δύο περιπτώσεις πέναλτι που είναι ξεκάθαρες»
Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 - 22:05

Στα δύο πέναλτι που δεν πήρε ο Ολυμπιακό, στο χέρι του Τζουκάνοβιτς στο 82’ και στην ανατροπή του Βαλμπουενά από τον Ατιένζα στο 87’, εστίασε ο Γιώργος Μασούρας μιλώντας στη Nova. Έχει δίκιο ο προπονητής μας. Κυριαρχήσαμε σε όλο το διάστημα του αγώνα, είχαμε ευκαιρίες και είχαμε καλύτερη ομάδα. Δεν αφήσαμε υποψία ευκαιρίας στους αντιπάλους μας. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Με αυτή την εικόνα δεν μπορεί παρά να έρθουν οι νίκες.

Είναι ένας παράγοντας η κόπωση, αλλά παρόλα αυτά δείξαμε ότι κρατάμε τον αντίπαλο σε χαμηλά μέτρα. Σε τέτοιου είδους παιχνίδια όταν παίζεις με αυτόν τον ρυθμό, υποχρεώνεις τον αντίπαλο να γυρίσει πίσω. Υπάρχουν δύο περιπτώσεις πέναλτι που για εμένα είναι ξεκάθαρες. Είναι κάποιες λεπτομέρειες που κρίνουν ένα αποτέλεσμα. Δύο στημένα, κάποια πέναλτι που δεν δόθηκαν».

Για τον τρόπο που έπαιξε ο Αστέρας: «Όταν ο αντίπαλος έχει κλειστεί στα καρέ του και περιμένεις ένα λάθος του αντιπάλου, τέτοιες λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Δεν κερδίσαμε ένα πέναλτι που θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη».

Για τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα: «Γίνεται μία καθημερινή δουλειά στον Ρέντη. Ο νέος προπονητής δεν μπορεί να κάνει προπονήσεις όπως το αντιλαμβανόμαστε ως προπόνηση. Προσπαθεί με μεγάλη ένταση σε μικρό χρόνο να μας περάσει αυτά που θέλει. Δεν υπάρχει χρόνος, γιατί τα ματς είναι συνεχόμενα. Αρχίζουμε σιγά-σιγά και προσπαθούμε να κάνουμε όλα όσα λέει. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο, τότε θα γίνουν καλύτερα πράγματα».

Για τις διαφορές σε σχέση με το ματς με τον ΠΑΣ: «Είναι διαφορετικό ένα ματς στην έδρα σου και διαφορετικό εκτός έδρας. Όταν ο αντίπαλος κλείνεται, εκεί είναι η μεγάλη δυσκολία και να ανοίξεις διαδρόμους για να πάρεις το ματς. Στο πρώτο ματς με την πίεσή μας κατορθώσαμε να κερδίσουμε. Σήμερα συνεχίσαμε στο ίδιο τέμπο. Πιέσαμε και κυριαρχήσαμε στο ματς, αλλά κάποιες λεπτομέρειες κρίνουν το αποτέλεσμα».

Διαβάστε επίσης