Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στη Ρώμη ο Μαντί Καμαρά (video)

Στη Ρώμη ο Μαντί Καμαρά (video)
Τρίτη, 30 Αυγούστου 2022 - 11:35

Ήταν επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Ήταν επιθυμία και του Ολυμπιακού, να βρει το κατάλληλο deal με τη Ρόμα, για να τον παραχωρήσει. Ο Μαντί Καμαρά είναι, πλέον, ένα βήμα μακριά, από το να ντυθεί με τα χρώματα της Ρόμα και να γίνει συμπαίκτης του Ντιμπάλα. Ο Αφρικανός είχε εκφράσει έντονα την επιθυμία του να μετακομίσει στη Ρόμα και να συνεχίσει να παίζει εκεί. Ο Ολυμπιακός είχε τις επαφές του, με την ομάδα της «αιώνιας» πόλης και κατέληξαν σε συμφωνία, με αποτέλεσμα ο Μαντί να είναι ήδη στη Ρώμη.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Καμαρά προσγειώθηκε και μπαίνει ήδη σε διαδικασία… υπογραφών. Και δείχνει ευχαριστημένος με την εξέλιξη. Ο Καμαρά δεν έδειχνε καλά εδώ στον Ολυμπιακό, για αρκετό καιρό. Έδειχνε να ψάχνει κάτι άλλο στην καριέρα του. Και φαίνεται ότι το βρήκε στη Ρόμα. Εκεί όπου θα συνεχίσει για έναν χρόνο δανεικός, με οψιόν αγοράς γενναιόδωρη. Είναι στο χέρι του, το αν θα παραμείνει εκεί και το αν ο Ολυμπιακός θα έχει το κέρδος που πρέπει, από την υπόθεση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @gianlucadimarzio.com

Διαβάστε επίσης