Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αισχρή προπαγάνδα με φωτογραφία-ψέμα! Το βίντεο ξευτιλίζει τους «εξυγιαντές»! (photos/video)

Αισχρή προπαγάνδα με φωτογραφία-ψέμα! Το βίντεο ξευτιλίζει τους «εξυγιαντές»! (photos/video)
Τρίτη, 30 Αυγούστου 2022 - 12:45

Το έργο είναι γνωστό. Παίζεται χρόνια εις βάρος του Ολυμπιακού και έχει να κάνει με τις ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ. Και μόνο. Προσπαθούν μονάχα κερδίζοντας τις εντυπώσεις, να πουν τα ψέματά τους και να κάνουν την αισχρή προπαγάνδα τους, εις βάρος του Ολυμπιακού. Να τον πλήξουν με αυτό τον τρόπο. Και να τον σταματήσουν με εχθρικές διαιτησίες και αποφάσεις-σκάνδαλο, εις βάρος του. Όπως τα δύο πέναλτι που δεν του δόθηκαν, το βράδυ της Δευτέρας (29/8) στην Τρίπολη.

Αλλά το… ζουμί είναι αλλού! Είναι στην φάση του καθαρού επιθετικού φάουλ του Μπενίτο στον Άβιλα, την οποία η παραμύθα προσπαθεί να βαφτίσει… εύνοια, υπέρ του Ολυμπιακού! Μιλάμε για κωμδία… Με αυτή την απίθανη φωτογραφία-ψέμα, ΑΦΟΥ έχει υποδειχθεί η παράβαση, θέλουν να μας πουν ότι ο Άβιλα κάνει φάουλ, στη φάση του ΚΑΘΑΡΟΥ επιθετικού του Μπενίτο.

Μόνο που αυτή η φωτό, αυτό το καρέ, είναι ένα ψέμα. Γιατί μιλάμε για ένα στιγμιότυπο το οποίο έρχεται μετά το άκουσμα της σφυρίχτρας του Καραντώνη, για καθαρό επιθετικό φάουλ του Μπενίτο στον Άβιλα, μέσα στην περιοχή του Βατσλίκ! Μιλάμε για μια προπαγάνδα κανονική, για ένα κατασκεύασμα, με το οποίο προσπαθούν να πείσουν τους αδαείς, ότι ο Ολυμπιακός… δήθεν ευνοήθηκε στην Τρίπολη!

Το βίντεο όμως λέει και δείχνει την αλήθεια! Αυτή που δεν αντέχουν!

Δείτε:

Ο Μπενίτο κάνει καθαρό επιθετικό φάουλ στον Άβιλα, τραβώντας και σπρώχνοντάς τον και προσπαθώντας να τον κρατήσει κάτω, για να του πάρει την κεφαλιά. Όπως και το καταφέρνει. Το τράβηγμα φαίνεται από εκεί και είναι παρατεταμένο! Το τράβηγμα του Άβιλα στη φανέλα του Μπενίτο έρχεται ΜΕΤΑ! Και αφού ο Καραντώνης έχει ΣΩΣΤΑ διακόψει τη συγκεκριμένη φάση (ασχέτως αν στα δύο πέναλτι… πετούσε αετό και εκείνος και το VAR…) για ΚΑΘΑΡΟ επιθετικό φάουλ!

ΑΥΤΑ τα καρέ δείχνουν την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ παράβαση στη φάση. ΑΥΤΗ είναι η παράβση στη φάση, όχι αυτή που παρουσιάζουν οι αισχροί προπαγανδιστές...

Με αυτό το ψέυτικο καρέ που πασάρουν όμως προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο Ολυμπιακός στη συγκεκριμένη φάση ευνοήθηκε… Με αυτό το καρέ προσπαθούν να κάνουν από χθες (29/8) το βράδυ αισχρή προπαγάνδα, για άλλη μια φορά εις βάρος του Ολυμπιακού!

Διαβάστε επίσης