Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επανέρχονται οι Τούρκοι με σενάριο για τον Μασούρα

Επανέρχονται οι Τούρκοι με σενάριο για τον Μασούρα
Τρίτη, 30 Αυγούστου 2022 - 14:31

Τα σενάρια από την Τουρκία, για τα μεταγραφικά θέματα (μεταξύ άλλων και του Ολυμπιακού) έρχονται με τη μορφή χιονοστιβάδας. Καθημερινά και νέα. Άλλα αφορούν (ή αφορούσαν) σε παίκτες τους οποίους ο Ολυμπιακός κοίταζε, άλλα αφορούν σε παίκτες του Ολυμπιακού, τους οποίους κοιτάζουν άλλες ομάδες. Από τη χώρα, κυρίως. Σε αυτό το πλαίσιο, εδώ και λίγο καιρό «παίζουν» σενάρια που αφορούν στην περίπτωση του Γιώργου Μασούρα και της Τραμπζονσπόρ.

Όπως αναφέρουν νέα σενάρια από τη γειτονική χώρα, ο Ολυμπιακός έχει νέα κρούση από την Τραμπζονσπόρ, για τον Μασούρα. Η τουρκική ομάδα των Ελλήνων έχει… έφεση στην αγορά της χώρας μας. Και μάλιστα αναφέρουν ότι επανέρχεται με νέα πρόταση, για να πάρει τον ποδοσφαιριστή.

Ένα σενάριο, μάλιστα, αναφέρει ότι η Τραμπζονσπόρ φέρεται να βάζει στον «παιχνίδι» και τον Σιώπη, τον οποίο ενδεχομένως να συζητά ως έμψυχο αντάλλαγμα, στην υπόθεση Μασούρα. Τον οποίο διακαώς θέλουν να πάρουν στην ομάδα τους, όπως φαίνεται. Ο Ολυμπιακός συζητά κάθε υπόθεση, για κάθε παίκτη του, αρκεί αυτή να πληροί τις προϋποθέσεις, τις οποίες ο ίδιος θέτει, για να παραχωρήσει τον κάθε ποδοσφαιριστή του.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Και η ΕΠΟ ξεγυμνώνει τους «μπουρδολόγους»

Και η ΕΠΟ ξεγυμνώνει τους «μπουρδολόγους»

«Στην συνάντηση συζητήθηκαν οι τιμωρίες των διαιτητών που κάνουν λάθη και η ισότιμη αντιμετώπιση σε κάθε περίπτωση σοβαρών διαιτητικών σφαλμάτων», αναφέρει η ομοσπονδία για την επίσκεψη Μαρινάκη.