Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και η ΕΠΟ ξεγυμνώνει τους «μπουρδολόγους»

Και η ΕΠΟ ξεγυμνώνει τους «μπουρδολόγους»
Τρίτη, 30 Αυγούστου 2022 - 15:32
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Τους εκθέτουν μέχρι και οι ίδιοι. «Στην συνάντηση που διήρκησε μία περίπου ώρα, συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της διαιτησίας, όπως οι τιμωρίες των διαιτητών που κάνουν λάθη και η ισότιμη αντιμετώπιση σε κάθε περίπτωση σοβαρών διαιτητικών σφαλμάτων», αναφέρει η διαρροή της ομοσπονδίας, σχετικά με την επίσκεψη του προέδρου του Ολυμπιακού και της Super League και β' Αντιπροέδρου της ΕΠΟ στα γραφεία της ομοσπονδίας.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ:

«Ο πρόεδρος της Super League και β' Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, επισκέφτηκε σήμερα τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο στο γραφείο του, παρουσία των μελών της Ε.Ε. της ΕΠΟ, κ.κ. Δημητρίου, Αντωνίου, Χατζησαρόγλου και Διακοφώτη, καθώς και του Acting CEO κ. Ιάκωβου Φιλιππούση.

Στην συνάντηση που διήρκησε μία περίπου ώρα, συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της διαιτησίας, όπως οι τιμωρίες των διαιτητών που κάνουν λάθη και η ισότιμη αντιμετώπιση σε κάθε περίπτωση σοβαρών διαιτητικών σφαλμάτων, η επαγγελματική διαιτησία και οι ενέργειες για την πρόοδο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου εν γένει».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Έρχεται άμεσα ο Αμαβί!

Έρχεται άμεσα ο Αμαβί!

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει άμεσα την υπόθεση απόκτησης του παικταρά της Μαρσέιγ και ενισχύεται στο αριστερό άκρο της άμυνας!