Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο «ψυγείο» και ο Τζήλος για το σπρώξιμο στον ΠΑΟΚ!

Στο «ψυγείο» και ο Τζήλος για το σπρώξιμο στον ΠΑΟΚ!
Τρίτη, 30 Αυγούστου 2022 - 20:40

Στο «ψυγείο» μπαίνει, λοιπόν, και ο Τζήλος για το σπρώξιμο στον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ατρόμητο (2-1). Προκάλεσε στην Τούμπα και ο Μπένετ «σύρθηκε» στην τιμωρία του!

Αποδείχθηκε ιδιαίτερα κομβική η επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στην ΕΠΟ, όπου έκανε παράπονα για τις διαιτησίες, μιας και υπήρχε φαίνεται πως υπήρχε διάθεση να γλιτώσει ο Τζήλος για τη διαιτησία-αίσχος στην Τούμπα!

Όμως, σύμφωνα και με πληροφορίες, αν και ο Μπένεε ανακοίνωσε την τιμωρία των Καραντώνη και Ευαγγέλου για τα λάθη κατά Ολυμπιακού στο παιχνίδι της Τρίπολης, «καμπάνα» θα ακούσει και ο ρέφερι Τζήλος, ο οποίος στην Τούμπα έπαιξε 100-0 υπέρ του ΠΑΟΚ!

Φυσικά, το αποκορύφωμα είναι η μη αποβολή του Κούρτιτς στο 54’ για σκληρό μαρκάρισμα με τις τάπες στον Γκονζάλες. Φάση που δεν δόθηκε ούτε καν κίτρινη! Δηλαδή, να... τρελαίνεσαι!

Επιπλέον, ο Τζήλος δεν τιμωρείται για αυτό το λάθος, αλλά για τη γενικότερη εικόνα της διαιτησίας του, ειδικά στον πειθαρχικό έλεγχο, ενώ χρειάστηκε τη βοήθεια από το VAR για να δώσει το πέναλτι στον ΠΑΟΚ, στο χέρι του Χατζηισαΐα! Στο «ψυγείο», λοιπόν, και ο Τζήλος!

Διαβάστε επίσης