Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μια μεταγραφή προαναγγείλαμε και άρχισαν οι εφιάλτες (videos)

Μια μεταγραφή προαναγγείλαμε και άρχισαν οι εφιάλτες (videos)
Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022 - 10:26

Τι ‘ν αυτό το πράγμα, ρε φίλε… Δεν μπορούν να ησυχάσουν. Δεν μπορούν να χαλαρώσουν. Δεν μπορούν να ηρεμήσουν και να πάρουν ανάσα… Πάνω που πάνε να αναθαρρήσουν, βλέποντας τα ‘εργαλεία’ της «εξυγίανσης» να στήνουν μπλόκα στον Ολυμπιακό, με όποιο τρόπο μπορούν, πάει ο Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός και λένε… «Πεπ Μπιέλ». Που να συνέλθουν. Που να ισιώσουν. Που να πάρουν τα πάνω τους και να δουν λίγο… ουρανό. Μαυρίλα και κατήφεια… Και εφιάλτες…

Ρε τι τραβάνε τα παιδιά… Το όνομα του Πεπ Μπιέλ βγήκε στην επιφάνεια και άρχισαν οι… εφιάλτες. Λογικό, αφού τους είχε καρφώσει μέσα-έξω. Και μέσα. Και έξω. Και στη Δανία και στην Τούμπα. Διπλή απόλαυση. Έρχεται έχοντας καρφώσει ήδη τους αυθάδεις.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Στη Δανία, σκόραρε με υπέροχο βολέ με το αριστερό στην κίνηση, ενώ στην Τούμπα είχε σκοράρει το 1-2 με δυνατό σουτ με το αριστερό.

Πάμε να θυμηθούμε…Δείτε τα δύο γκολ από το 6:19’’ και έπειτα:

** Η φωτογραφία είναι από το προφίλ του παίκτη στο Instagram.

Διαβάστε επίσης