Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχει «έτοιμο» τον Καβαλέιρο ο Θρύλος!

Έχει «έτοιμο» τον Καβαλέιρο ο Θρύλος!
Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022 - 11:11

Δεν σταματούν οι κινήσεις του Ολυμπιακού, σε όλα τα επίπεδα. Η ομάδα έχει πατήσει γκάζι και προσπαθεί να ολοκληρώσει άμεσα μερικές βασικές κινήσεις, τις οποίες και θέλει να πραγματοποιήσει, ενόψει Ευρώπης. Να έχει, δηλαδή, παίκτες έτοιμους, για να τους δηλώσει και στη λίστα. Σε αυτές τις κινήσεις συμπεριλαμβάνεται και ο Καβαλέιρο, της Φούλαμ! Ο Ιβάν Καβαλέιρο είναι πάντα στα υπόψιν, στο λιμάνι, για να έρθει και να πάρει θέση στα άκρα της επίθεσης του Ολυμπιακού.

Ο Πορτογάλος είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής, τον οποίο η Φούλαμ είχε αποκτήσει από τη Γουλβς και για τον οποίο στο λιμάνι θεωρούν ότι είναι εξαιρετική περίπτωση. Οι επαφές έχουν γίνει, οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει και όλα δείχνουν ότι το θέμα είναι… κλεισμένο. Ωστόσο, δεν έχει ακόμη τελειώσει και για αυτό ευθύνεται ο Ολυμπιακός.

Η μεταγραφή είναι «ψημένη» και στο λιμάνι αποφασίζουν… Τσεκάρουν αν έχουν κάποια άλλη λύση, ακόμη καλύτερη, ή αν ο Καβαλέιρο είναι αυτό που ο Κάρλος Κορμπεράν ψάχνει, για την ενίσχυση των άκρων του. Σαν να λέμε ότι ο παίκτης είναι με… τις βαλίτσες στο χέρι και περιμένει το ΟΚ από Πειραιά μεριά, για να κοπιάσει και να πιάσει δουλειά. Οι εξελίξεις «τρέχουν»…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

** Η φωτογραφία είναι από το προφίλ του παίκτη στο Instagram.

Διαβάστε επίσης

Το θέμα Αμαβί δεν έχει κλείσει

Το θέμα Αμαβί δεν έχει κλείσει

Κόλλησε, αν και ο παίκτης έδειχνε… έτοιμος να πιάσει λιμάνι. Δεν αποκλείεται όμως να επανέλθει στην κορυφή της επικαιρότητας, για τη θέση του αριστερού μπακ.