Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τραβάει το σχοινί η ΕΠΟ, θέλει να τινάξει το πρωτάθλημα στον αέρα!

Τραβάει το σχοινί η ΕΠΟ, θέλει να τινάξει το πρωτάθλημα στον αέρα!
Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2022 - 16:50

ΕΠΟ σημαίνει προκλήσεις. Η ομοσπονδία νομίζει ότι είναι πάνω από όλους και όλα, πάνω και από το νόμο. Δεν την ενδιαφέρει αν τραβάει το σχοινί και αν πάει κόντρα σε διατάξεις που ψήφισε η Βουλή. Σα να μην έφτανε αυτό η ΕΠΟ απειλεί να σταματήσει το πρωτάθλημα.

Ετσι έκανε πάλι το... θαύμα της. Η ομοσπονδία εκβιάζει, προκαλεί και απαιτεί, κόντρα στο νόμο, να εισπράξει 5 % από τις συμβάσεις των ΠΑΕ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα αντί για το 1 %. Όμως, να παρανομήσουν τα συνδρομητικά κανάλια για να δώσουν χρήματα στην ΕΠΟ; Τότε να καταργηθούν όλοι οι νόμοι και όλα να γίνονται με βάσει τα «θέλω» της ομοσπονδίας. Μάλιστα, η ΕΠΟ εκβιάζει, απειλώντας ότι δεν θα επικυρώνει τον ορισμό αγώνων του πρωταθλήματος αλλά και η ΚΕΔ δεν θα ορίζει διαιτητές.

Γελάει ο κόσμος με την ακατάλληλη ΕΠΟ. Στο Πάρκο Γουδή δεν λένε να καταλάβουν ότι το υπόλοιπο 4 % θα δοθεί για την επαγγελματική διαιτησία, η οποία θα υλοποιηθεί προς το τέλος του 2022 και η ΕΠΟ δεν θα έχει λόγο. Θα την υλοποιήσει η Super League.

Το σύστημα διαλύεται και βρίσκεται σε πανικό. Η ΕΠΟ δεν μπορεί να κάτι για το υπόλοιπο 4 % από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Η ισχύ του είναι άμεση και όχι από το καλοκαίρι. Αλλωστε, όπως αναφέραμε η επαγγελματική διαιτησία θα υλοποιηθεί άμεσα και όχι το καλοκαίρι του 2023 που θέλει η ΕΠΟ.

Διαβάστε επίσης