Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φήμες για Μπόουλερ και Ολυμπιακό!

Φήμες για Μπόουλερ και Ολυμπιακό!
Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2022 - 18:05

Σε αναζήτηση εξτρέμ βρίσκεται ο Ολυμπιακός στο μεταγραφικό παζάρι. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία, η Νότιγχαμ Φόρεστ αναμένεται να δώσει δανεικό στον Θρύλο τον Τζος Μπόουλερ!

Για την ακρίβεια, σύμφωνα με τους Άγγλους, οι «κόκκινοι» τα βρήκαν με την Μπλάκπουλ για την αγορά του 23χρονου εξτρέμ. Η Μπλάκπουλ φέρεται να αποδέχθηκε την πρόταση τεσσάρων εκατομμυρίων λιρών από την Νότιγχαμ. Σύμφωνα με τα εν λόγω δημοσιεύματα, λοιπόν, η Φόρεστ θα δώσει δανεικό τον παίκτη στην ομάδα του Πειραιά!

Ο Μπόουλερ αγωνίζεται κυρίως στο δεξί άκρο της επίθεσης, είναι αριστεροπόδαρος και φημίζεται για την καλή τεχνική του κατάρτιση. Την περσινή σεζόν με την Μπλάκπουλ, ο φερόμενος μεταγραφικός στόχος των «ερυθρόλευκων» μέτρησε 45 εμφανίσεις, με οκτώ γκολ και τρεις ασίστ. Να σημειωθεί, ότι στο παρελθόν, ο Μπόουλερ έχει αγωνιστεί σε ΚΠΡ, Έβερτον και Χαλ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης