Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ελ Αραμπί «σημαδεύει» την κατοστάρα!

Ο Ελ Αραμπί «σημαδεύει» την κατοστάρα!
Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2022 - 18:52

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έχει «μπει» κάπως… νωθρά στη φετινή σεζόν, αφού έχει σκοράρει μόλις ένα γκολ με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, κανείς δεν ξεχνάει την ποιότητα του Μαροκινού στράικερ.

Αξιοσημείωτο είναι, μάλιστα, πως ο Μαροκινός φορ έδωσε ασίστ στον Ραντζέλοβιτς, με την είσοδο του στην πρεμιέρα του Θρύλου στο πρωτάθλημα, με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Παράλληλα, παρά τις ευκαιρίες που έχασε στο πρώτο ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού στην Κύπρο, για τα πλέι οφ του Europa League, ο Ελ Αραμπί τα πήγε αρκετά καλά στην… οργάνωση του «ερυθρόλευκου» παιχνιδιού, δίνοντας και μια εξαιρετική πάσα στον Χουάνγκ, βγάζοντας τον τετ α τετ!

Ο Μαροκινός, πάντως, έχει έναν στόχο, τον οποίο αναμένεται να εκπληρώσει άμεσα. Ποιος είναι αυτός; Να φτάσει τη συμμετοχή του σε 100 γκολ των Πειραιωτών!

Για την ακρίβεια, ο Ελ Αραμπί μετράει έως τώρα 157 συμμετοχές με την ομάδα του Πειραιά. Με τον Μαροκινό επιθετικό να έχει συμμετοχή σε 99 τέρματα του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, 79 είναι οι φορές που έχει στείλει τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, ενώ 20 είναι οι αυτές που έχει «σερβίρει» γκολ στους συμπαίκτες του στο λιμάνι.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης