Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεσηκωμός στον Πειραιά! «Καταδικάζουμε τις συμπεριφορές που ρίχνουν σκιές στο ποδόσφαιρο»

Ξεσηκωμός στον Πειραιά! «Καταδικάζουμε τις συμπεριφορές που ρίχνουν σκιές στο ποδόσφαιρο»
Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2022 - 18:43

Άλλες 3 ομάδες εξέδωσαν ανακοίνωση κατά της ΕΠΟ. Μετά τον Περαμαϊκό, πήραν σειρά η ΑΕ Περάματος, ο ΑΟ Καραβά και η Α.Ε. Χαραυγή/ Αστέρα που τάσσονται υπέρ της ΕΠΣ Πειραιά και απέναντι στην ΕΠΟ. Γενικός ξεσηκωμός στον Πειραιά.

Η ανακοίνωση της ΑΕ Περάματος: «Η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ στηρίζουν την ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ στις δύσκολες στιγμές που διέρχεται. Είναι γεγονός ότι με τις συμπεριφορές κάποιων, το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο τείνει σε απαξίωση. Εμείς, ως εκπρόσωποι ενός από τα ιστορικότερα Σωματεία του Πειραιά, στηρίζουμε την Ε.Π.Σ.Π. και καταδικάζουμε τις συμπεριφορές αυτών που ρίχνουν σκιές στο ποδόσφαιρο, το άθλημα που τόσο αγαπάμε! Αυτών που ενδιαφέρονται μόνο για το προσωπικό τους συμφέρον, σε αντίθεση με εμάς, που χωρίς όφελος προσφέρουμε για το άθλημα που αγαπάμε. Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της «ΑΘΛΗΤΙΚΗΣΕΝΩΣΗΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ» στηρίζει ανεπιφύλακτα τις ενέργειες της ΕΝΩΣΗΣ Πειραιά».

Η ανακοίνωση της Α.Ε. Χαραυγή/ Αστέρα: «Οι κινήσεις της ΕΠΟ και οι πρακτικές του κο Μπαλτακου θέλοντας να ρίξουν ταφόπλακα και να φιμώσουν μια από τις ιδρυτικές ενώσεις ( ΕΠΣΠ ) γιατί δεν καλύπτει τα συμφέροντα τους. Θα μας βρει αντιμέτωπους σε οποιαδήποτε τέτοιου είδους πρωτοφανή απόφαση (Αναστολή Ιδιότητας της Ενωσης μας) και να απομακρύνει από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ανθρώπους που αγαπάνε και ματώνουν για τον αθλητισμό.

Σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή όλα τα σωματεία της Ένωσής μας πρέπει να είναι ενωμένα και να σταθούμε στο πλευρό της. Όχι στον αφανισμό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου από ανθρώπους που δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την μπάλα».

Η ανακοίνωση του ΑΟ Καραβά: «Ο ΑΟ Καραβά με έτος ίδρυσης το 1927 είναι από τα πρώτα εγγεγραμμένα μέλη της ΕΠΣΠ που εδώ και 95 χρόνια έχει αδιάλειπτη και συνεχής παρουσία στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Πειραιά. Η ιστορική θέση μας δεν μπορεί να μας αφήσει αμέτοχους ύστερα και από την πρόσφατη απειλή που δέχεται το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Πειραιά απο τον πρόεδρο της ΕΠΟ κο Μπαλτάκο.

Θα θέλαμε να θυμήσουμε σε όλους ότι η ΕΠΣΠ είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της ΕΠΟ και εκπροσωπείται στην Σούπερ Λιγκ με δύο ομάδες, με τον μόνιμο πρωταθλητή των τελευταίων ετών αλλά και από ιστορικά σωματεία που οι επιτυχίες και η προσφορά τους είναι γνωστή στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πολιτικές, ακραίες συμπεριφορές και προτάσεις που απειλούν την βιωσιμότητα του σωματείου μας, θα μας βρούν αντίθετους και ενωμένους όσο ποτέ. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να καταστρέψει ότι όμορφο έχει δημιουργηθεί με κόπο, έξοδα και χρόνο από όλους αυτούς τους παράγοντες, που κράτησαν ζωντανό τον σύλλογο μας εδώ και ένα αιώνα.

Το οφείλουμε σε αυτούς, σε όλους τους αθλητές που έχουν αγωνιστεί σε εμάς, στους εαυτούς μας μιας και εκπροσωπούμε τον σύλλογο, μα πάνω από όλα είμαστε δεσμευμένοι να προστατέψουμε τα όνειρα των μικρών αθλητών μας που μαζί με τους γονείς τους μας τα έχουν εμπιστευτεί.

Θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις από κοντά πιστεύοντας ότι οι σόφρωνες παράγοντες της ΕΠΟ θα ενεργήσουν δημοκρατικά, με γνώμονα το καλό του ποδοσφαίρου και να τηρήσουν τον βασικό σκοπό τους που δεν είναι άλλος, από το να βελτιώνουν το παιχνίδι του ποδοσφαίρου και να διοικούν υπό το φώς του «ευ αγωνίζεσθαι». Εμείς σαν διοίκηση ευχόμαστε ότι στο τέλος θα επικρατήσει το συμφέρον του ελληνικού ποδοσφαίρου και όχι τα ατομικά συμφέροντα».

Διαβάστε επίσης