Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κορμπεράν: «Θρύλος ο Μαρσέλο, θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό»

Κορμπεράν: «Θρύλος ο Μαρσέλο, θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό»
Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2022 - 21:32

Για τον Μαρσέλο, τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ που πήρε ο Ολυμπιακός, τη νίκη επί του Ιωνικού και τον Πεπ Μπιέλ, μίλησε στην Cosmote TV ο Κάρλος Κορμπεράν. «Τις επόμενες μέρες θα ενσωματωθεί στην ομάδα μας. Θα του δώσουμε χρόνο να βρει τη φόρμα του και θα τον χρησιμοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας. Είναι ένας προφανώς έμπειρος παίκτης, είναι θρύλος και έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους με τη Ρεάλ. Έχει τη συναίσθηση πως ό,τι έχει κατακτήσει με την Ρεάλ είναι παρελθόν, θα ανοίξει μια νέα σελίδα και θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό να πετύχει τους δικούς του στόχους».

Για τη νίκη επί του Ιωνικού: «Είναι πολύ ευχάριστο, πάντα είναι ευχάριστο να κερδίσεις, ειδικά όταν το δικαιούσαι. Στο μεγαλύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι του αντιπάλου και υπάρχει ένα μέρος στο ματς που πρέπει να βελτιώσουμε».

Για την εμφάνιση του Μπιέλ: «Για αυτό βρίσκεται εδώ. Επειδή μπορεί να μας βοηθήσει με την ακρίβειά του στην τελική πάσα. Χρειάστηκε χρόνο μηδέν για να προσαρμοστεί. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι».

Διαβάστε επίσης