Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρόεδρος ΕΠΣ Πειραιά: «Οι εχθροί του Ολυμπιακού είναι επίσης εχθροί μου»

Πρόεδρος ΕΠΣ Πειραιά: «Οι εχθροί του Ολυμπιακού είναι επίσης εχθροί μου»
Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2022 - 16:44

Σε προσωπική δήλωση προχώρησε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά, Ιωάννης Σπάθας, τονίζοντας πως οι εχθροί του Ολυμπιακού είναι και δικοί του εχθροί. Αναλυτικά: «Ως πρόεδρος της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ δηλώνω ότι βρισκόμουν, βρίσκομαι και θα βρίσκομαι δίπλα σε όλα τα Πειραϊκά σωματεία από το μικρότερο της χαμηλότερης κατηγορίας έως το μεγαλύτερο της ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ, τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας , που έχουμε την τιμή να αγωνίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ως ο μοναδικός εκπρόσωπος της χώρας μας.

Οποιαδήποτε ενέργεια στέκεται εμπόδιο σε οποιοδήποτε σωματείο μας, δεν με έβρισκε ποτέ αδιάφορο και δεν θα μπορούσε να συμβεί ούτε και αυτή την στιγμή που βάλλονται τα συμφέροντα του ιστορικού συλλόγου της ένωσης μας, του Ολυμπιακού .

Οι εχθροί του Ολυμπιακού είναι εχθροί μου …οι εχθροί οποιουδήποτε Πειραϊκού σωματείου επίσης εχθροί μου ».

ΥΓ: Όσο για αυτούς που βιάστηκαν να διαφοροποιηθούν από την ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ αυτές τις δύσκολες στιγμές και να διαχωρίσουν την θέση τους συστρατευόμενοι ουσιαστικά με τους εχθρούς μας κι εχθρούς του Ολυμπιακού, θα ήθελα να τους πω ότι θα ήταν χαρά μου να τους αντιμετωπίσω στην επερχόμενη εκλογική μάχη -μετά από 3 χρόνια - για την εξέλιξη του Πειραϊκού ποδοσφαίρου».

Διαβάστε επίσης

ΜΕΓΑΛΕΙΟ!

ΜΕΓΑΛΕΙΟ!

Ξαναζήστε τη χθεσινή ξεχωριστή μέρα για την οικογένεια του Ολυμπιακού: Από την άφιξη του Μαρσέλο ως τη μυθική και συγκλονιστική υποδοχή του στο Καραϊσκάκη από 27.000 κόσμο...