Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός έχει λύσεις να «ζήσει» με τα προβλήματά του

Ο Ολυμπιακός έχει λύσεις να «ζήσει» με τα προβλήματά του
Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:28

Έρχεται δύσκολο ματς. Και δεν πρέπει να περνάει στα «ψιλά», μέσα στη… μέθη της μεταγραφής Μαρσέλο. Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του μια δύσκολη «μάχη» στη Γαλλία, με αντίπαλο τη Ναντ. Ένα ματς το οποίο ο Ολυμπιακός πρέπει να πάρει, για να μπει με το «δεξί» στις υποχρεώσεις του. Ο Θρύλος αρχίζει την ευρωπαϊκή του πορεία με προβλήματα, ωστόσο. Με απουσίες. Μία αναμενόμενη, μία απρόσμενη. Και παρόλα αυτά, η ομάδα θα προσπαθήσει να «ζήσει» με αυτές και να πάει στη Γαλλία να νικήσει.

Ο Μπα είναι τιμωρημένος. Ο Εμβιλά ταλαιπωρείται από ίωση και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του. Ακόμη και να πήγαινε στη Γαλλία, θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο, να παίξει βασικός… Και ο Ολυμπιακός πρέπει να βρει πλάνο. Και αυτό κάνει ο Κάρλος Κορμπεράν. Ο Ισπανός τεχνικός δουλεύει ένα σχέδιο και με τρεις στόπερ, ακόμη και αν ο Μπα απουσιάζει. Με τον Ρέτσο να μπορεί να παίξει εκεί και να βοηθήσει. Στην τριάδα.

Ο Κούντε θα πάει στα χαφ και θα προσπαθήσει να καλύψει το κενό του Εμβιλά, αν και δεν είναι 6άρι. Και Κάπως έτσι, ο Θρύλος, ο οποίος έχει επιλογές, αλλά φυσικά οι βασικοί του θα του λείψουν, θα πρέπει να παλέψει τα προβλήματά του και να τα ξεπεράσει, για να πάει παρακάτω και να φύγει νικητής από το «Σταντ ντε λα Μποζουάρ».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης