Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γκίντερ: «Έχω ακούσει για τη σπουδαία ατμόσφαιρα στον Πειραιά»

Γκίντερ: «Έχω ακούσει για τη σπουδαία ατμόσφαιρα στον Πειραιά»
Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2022 - 12:08

Ο Θρύλος έχει αυτή τη στιγμή στο μυαλό του τη Ναντ, αλλά και τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά ματς έρχονται… απανωτά. Το ένα πίσω από το άλλο. Μετά τη Ναντ ακολουθεί η Φράιμπουργκ, η Καραμπάγκ και πάει λέγοντας. Και ο Ολυμπιακός, αν και σκέφτεται τώρα τη Ναντ, πρέπει άμεσα να αρχίσει να σχεδιάζει μπροστά και να έχει στο μυαλό του και τη Φράιμπουργκ. Ο αρχηγός της οποίας, Κρίστιαν Γκίντερ, μίλησε μεταξύ άλλων για τη σπουδαία ατμόσφαιρα στον Πειραιά, λέγοντας όμως παράλληλα ότι η ομάδα του θα είναι ανταγωνιστική και θα πάει ψηλά, στον έβδομο όμιλο…

«Έχω ακούσει για τη σπουδαία ατμόσφαιρα στον Πειραιά, φυσικά. Οι Γάλλοι παίκτες μας, μας έχουν μιλήσει και για την ατμόσφαιρα στη Ναντ. Αυτές οι ομάδες είναι στην ίδια αφετηρία. Και ξέρουμε όλοι για τα εξαιρετικά αποτελέσματα της Καραμπάγκ στο Champions League. Θα είναι ένας ενδιαφέρων όμιλος», είπε μεταξύ άλλων ο Γκίντερ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης