Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με την αποστολή και ο Μπα

Με την αποστολή και ο Μπα
Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2022 - 14:58

Ο Ουσεϊνού Μπα ως γνωστόν δεν έχει δικαίωμα να παίξει στο παιχνίδι με τη Ναντ, λόγω τιμωρίας. Ο Σενεγαλέζος σέντερ μπακ είναι εκτός μάχης, αλλά εντός «αποστολής». Όχι επισήμως. Απλώς ταξιδεύει με την αποστολή. Για δύο λόγους. Αφενός για να είναι κοντά στην ομάδα, αφετέρου για να είναι κοντά στην οικογένειά του.

Ο Μπα, κατόπιν συνεννόησης με την ομάδα του Θρύλου, ταξιδεύει για Ναντ, ώστε να είναι κοντά στους δικούς του ανθρώπους, οι οποίοι ζουν μόνιμα στη Γαλλία. Παράλληλα, θα είναι κοντά και στην ομάδα του, στην προσπάθεια που αυτή θα κάνει, στο «Σταντ ντε λα Μποζουάρ».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Μπα δεν είναι στις επιλογές του Κορμπεράν και για αυτό το διευκρινίζουμε, καθώς εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο και υπήρξε μια μικρή σύγχυση, ως προς την παρουσία του εκεί. Αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους ταξιδεύει στη Γαλλία, με την αποστολή.

Διαβάστε επίσης