Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σισέ: «Είμαστε ο Ολυμπιακός, έχουμε αυτοπεποίθηση»

Σισέ: «Είμαστε ο Ολυμπιακός, έχουμε αυτοπεποίθηση»
Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2022 - 19:59

Για το παιχνίδι με τη Ναντ στη Γαλλία και το πώς αισθάνεται που γυρίζει στη Γαλλία, μίλησε ο Παπέ Αμπού Σισέ. «Έχουμε αυτοπεποίθηση. Έχουμε παίκτες με αρκετή εμπειρία. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις μας αύριο», είπε αρχικά.

Για το παιχνίδι: «Είμαστε προετοιμασμένοι. Είμαστε ο Ολυμπιακός. Είναι ωραίο να βρίσκεσαι σε μία καυτή ατμόσφαιρα ακόμη κι αν είσαι αντίπαλος. Ξέρουμε πώς είναι να παίζεις μέσα σε θερμό κοινό».

Για το τι να περιμένουμε από τη Ναντ: «Είναι μία ομάδα αρκετά συμπαγής, έχει αρκετά δυνατά σημεία. Στο πρωτάθλημα δεν είναι πολύ ψηλά, αλλά αυτή είναι διαφορετική διοργάνωση, ξέρουμε ότι θα τα δώσει όλα και θα παλέψει μέχρι το τέλος.

Για το ότι επιστρέφει στη Γαλλία: «Είναι ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα. Είναι σημαντική χώρα για εμένα. Όμως, τώρα είμαι στον Ολυμπιακό και είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά που έχω να κάνω».

Για τις διαφορές στα δύο πρωταθλήματα: «Είναι γρήγορο το ποδόσφαιρο στη Γαλλία. Στην Ελλάδα είναι πιο σκληρό. Όποια ομάδα παίζει απέναντι στον Ολυμπιακό θέλει να κερδίζει. Δύο ομάδες που είναι προετοιμασμένες και είναι μαθημένες να τα δίνουν όλα».

Για το πώς είναι που δεν θα έχει μπροστά του τον Εμβιλά: «Ο Γιαν είναι πολύ σημαντικός παίκτης. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα πλήρης, όποιος κληθεί να τον αντικαταστήσει, θα το κάνει με τον καλύτερο τρόπο. Δεν βασιζόμαστε μόνο σε έναν ποδοσφαιριστή. Πάντως, η απουσία του είναι πολύ σημαντική γιατί είναι ένα σημαντικός ποδοσφαιριστής για εμάς».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης